Βίντεο: Ο Jon Bernthal γιορτάζει την επιστροφή του ως Punisher Βίντεο: Ο Jon Bernthal γιορτάζει την επιστροφή του ως Punisher.

Ο Jon Bernthal θα επιστρέψει στον ρόλο του Frank Castle, γνωστού και ως Punisher, στο επερχόμενο Daredevil των Marvel Studios, Born Again. Ο ηθοποιός ανακοίνωσε την επιστροφή του στον ρόλο σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στο TikTok από το podcast του, Real Ones. Στο βίντεο, ο Bernthal εμφανίζεται στο σαλόνι του με το θέμα της σειράς The Punisher να παίζει στο βάθος και το λογότυπο του χαρακτήρα και ένα βιβλίο που σχετίζεται με αυτόν. Ο Bernthal έπαιξε για πρώτη φορά τον χαρακτήρα στη σειρά Daredevil του Netflix και αργότερα στη δική του spin-off σειρά το 2017.

Στο Daredevil, ο Castle ήταν ένας σημαντικός ανταγωνιστής για τον Matt Murdock (Charlie Cox), ο οποίος προχώρησε σε ένα όργιο δολοφονιών για να εκδικηθεί τον θάνατο της οικογένειάς του. Στη δική του σειρά, ο Castle ανακαλύπτει μια μεγαλύτερη συνωμοσία που σχετίζεται με τους θανάτους τους και κυνηγάει τους πραγματικούς ενόχους. Η ερμηνεία του χαρακτήρα από τον Bernthal έτυχε καλής υποδοχής από τους θαυμαστές και τους κριτικούς.Ο Jon Bernthal θα επιστρέψει στο ρόλο του ως Frank Castle στην επερχόμενη σειρά του Disney+, “Daredevil: Born Again”. Η πρεμιέρα της σειράς αναμένεται το επόμενο έτος και οι θαυμαστές είναι ενθουσιασμένοι με την είδηση. Η ανακοίνωση έχει πυροδοτήσει εικασίες για την πιθανή επιστροφή άλλων χαρακτήρων των Defenders, όπως οι Jessica Jones, Luke Cage και Iron Fist, οι οποίοι είχαν τις δικές τους σειρές στο Netflix στο παρελθόν.

δειτε ακομα

δειτε ακομα