Συλλέκτης VHS αντιτύπων της ταινίας Titanic φτιάχνει τεράστια συλλογή

Ο χρήστης του TikTok με όνομα titanicfan97 έχει γίνει viral τελευταίας για τη συλλογή του αντιτύπων του Titanic. Έχει ήδη συλλέξει περίπου 1.600 αντίτυπα της ταινίας σε VHS και ο στόχος του είναι να φτάσει τον αριθμό τουλάχιστον στο 1 εκατομμύριο. Ο JD, όπως αναφέρει, ξεκίνησε τη συλλογή του πριν από περίπου 10 χρόνια, αλλά τον τελευταίο χρόνο την μαζεύει με μανία.

Ακολουθεί η τεράστια συλλογή του χρήστη σε VHS αντίτυπα της ταινίας, το λογότυπο του TikTok, καθώς και ένα tweet για την αγάπη του για την ταινία.

Το 2012 αγόρασα μερικά αντίτυπα. Το κατάστημα τα είχε εκτεθειμένα στο ράφι, οπότε φαινόταν υπέροχο. Και είπα από μέσα μου: Ξέρω ότι κανείς δεν πρόκειται να τα αγοράσει ποτέ. Είναι εξαιρετικά φθηνά, οπότε πήρα ένα κουτί και το γέμισα με όλους τους «Τιτανικούς» και άρχισα σιγά σιγά να μαζεύω για μερικά χρόνια.

Είχα περίπου 100 αντίτυπα πριν ξεκινήσω το TikTok περίπου 100 πριν ξεκινήσω το TikTok, οπότε από πέρυσι που είχα 100 έχω φτάσει πλέον τα 1.560.

@titanicfan97 This must he the luckiest day of my life #titanic #vhs #thrifting ♬ original sound – titanicfan97

Ο JD συλλέγει μόνο τα VHS αντίτυπα τα οποία έχουν γεμίσει όλο τον τοίχο του. Επίσης, οι θαυμαστές του από όλο τον κόσμο του στέλνουν διάφορο fan art από την ταινία και διάφορα προϊόντα.

δειτε ακομα