Δείτε το επίσημο trailer της ταινίας Bob Marley: One Love, με τον Kingsley Ben-Adir στο ρόλο του θρύλου της raggae

Το Paramount Pictures κυκλοφόρησε το πρώτο επίσημο trailer για την βιογραφική ταινία “Bob Marley: One Love” που αφηγείται την ζωή του Bob Marley, με τον Kingsley Ben-Adir να υποδύεται τον θρυλικό μουσικό. Η ταινία θα προβληθεί στις αίθουσες στις 12 Ιανουαρίου 2024.

Το trailer παρουσιάζει την ιστορία του Bob Marley, από την αρχή της καριέρας του στην Τζαμάικα, μέχρι την άνοδό του στη διεθνή καλλιτεχνική σκηνή και την απόπειρα δολοφονίας που επέζησε. Το trailer είναι συγκινητικό και μας υπενθυμίζει άλλες βιογραφικές ταινίες για μουσικούς καλλιτέχνες όπως ο Elton John και ο Freddie Mercury και οι Queen.

Η ταινία σκηνοθετείται από τον Reinaldo Marcus Green και το σενάριο υπογράφουν οι Zach Baylin, Frank E. Flowers και Terence Winter. Στο cast συμμετέχουν επίσης οι: Lashana Lynch, James Norton, Michael Gandolfini και Ncuti Gatwa.

Το Bob Marley: One Love γιορτάζει τη ζωή και τη μουσική ενός ειδώλου που ενέπνευσε γενιές και γενιές με το μήνυμα της αγάπης και της ενότητας.

Δείτε το επίσημο trailer της ταινίας Bob Marley: One Love

Ο Bob Marley έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 36 ετών, εξαιτίας ενός μελανώματος που εξαπλώθηκε στους πνεύμονες και τον εγκέφαλό του.

Η ταινία Bob Marley: One Love αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 12 Ιανουαρίου 2024.

δειτε ακομα

δειτε ακομα