Το The Batman με τον Robert Pattinson είναι τώρα στο Netflix και παίρνει μια πρώτη θέση στις λίστες!

Έχουμε νέο περιεχόμενο στο Netflix! Μαζί με κάποιες παλιές ταινίες που τις λατρεύουμε, βρίσκουμε και νέες προσθήκες που βρίσκονται στις λίστες προτίμησης της Ελλάδας.

Αρχηγοί των charts είναι το Atlas με την Jennifer Lopez, καθώς βρίσκεται στην κορυφή του Top 10, ενώ στη δεύτερη θέση είναι το Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore.

Ανάμεσα στις παλιές αγαπημένες που έχουν κερδίσει θέση στις λίστες είναι το Minions: The Rise of Gru στην 3η θέση, το The Batman στην 4η, και το Ice Age 3 στην 5η.

Η καινούργια ταινία του Netflix “In Good Hands 2” βρίσκεται στην 6η θέση, ενώ στη λίστα βρίσκουμε ακόμη τα Ice Age 5, Σμύρνη μου Αγαπημένη, Mother of the Bride, και Golden Kamuy.

Οι δημοφιλέστερες ταινίες του Netflix στην Ελλάδα αυτή τη στιγμή:

  1. Atlas
  2. Fantastic Beasts: The Secrets of Dumbledore
  3. Minions: The Rise of Gru
  4. The Batman
  5. Ice Age 3
  6. In Good Hands 2
  7. Ice Age 5
  8. Σμύρνη μου Αγαπημένη
  9. Mother of the Bride
  10. Golden Kamuy

Μερικές λεπτομέρειες για το Atlas:

Στην ταινία αυτή, η Jennifer Lopez υποδύεται μια αναλύτρια που αναγκάζεται να ανακαλύψει την ελπίδα της μέσα από μια τεχνητή νοημοσύνη, όπως ένα ρομπότ που βγαίνει εκτός ελέγχου. Εκτός από την Lopez, στην ταινία συμμετέχουν επίσης οι Simu Liu, Sterling K. Brown, Gregory James Cohan, Abraham Popoola, Lana Parrilla, και Mark Strong. Το σενάριο γράφτηκε από τους Leo Sardarian και Aron Eli Coleite.

Η υπόθεση του Atlas είναι η εξής: Μια αναλύτρια δεδομένων (Jennifer Lopez) που δεν εμπιστεύεται την τεχνητή νοημοσύνη, ανακαλύπτει ότι πρέπει να βασιστεί σε αυτήν όταν ένα ρομπότ ξεφεύγει από τον έλεγχο.

Για περισσότερα, μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

δειτε ακομα

δειτε ακομα