Το Spider-Man: Across the Spider-Verse έσπασε το ρεκόρ του “Into the Spider-Verse” στο IMDb

Σύμφωνα με τις κριτικές και τους θεατές, το Spider-Man: Across the Spider-Verse είναι ένα εξαιρετικό sequel. Αυτό οδήγησε σε μια μεγάλη αύξηση των βαθμολογιών του από το κοινό στο IMDb, όπου έσπασε το αντίστοιχο ρεκόρ του “Into The Spider-Verse” που είχε βαθμολογία 8.4/10. Αυτή τη στιγμή, το “Across the Spider-Verse” έχει βαθμολογία 9.1/10 στο IMDb, δείχνοντας πόσο απολαυστική ήταν η ταινία για τους θεατές και τους fan του Spider-Man.

Επιπλέον, η ταινία του Spider-Man έχει πλέον την υψηλότερη βαθμολογία Superhero ταινίας από τους χρήστες του IMDb όλων των εποχών, ξεπερνώντας το “The Dark Knight” του Christopher Nolan (βαθμολογία 9.0/10), τα Avengers: Endgame και Avengers Infinity War (8.4/10 έκαστο), καθώς και το The Dark Knight Rises. Συνολικά, αυτή η ταινία κατέλαβε την πρώτη θέση στη λίστα των Top 10 ταινιών στο IMDb με τη υψηλότερη βαθμολογία από τους χρήστες.

Το καστ της ταινίας αποτελείται από διάφορους ηθοποιούς, όπως οι Shameik Moore, Hailee Steinfeld, Oscar Isaac, Jake Johnson, Issa Rae, Brian Tyree Henry, Luna Lauren Velez και Rachel Dratch.

Η σύνοψη της ταινίας αναφέρει ότι μετά την επανένωσή του με την Gwen Stacy, ο Spider-Man της γειτονιάς εκτοξεύεται στο Αραχνο-Σύμπαν, όπου συναντά μια ομάδα Αραχνανθρώπων που έχουν μια αποστολή: να το προστατεύσουν με κάθε τρόπο.

Η ταινία προβάλλεται ήδη στους ελληνικούς κινηματογράφους, ενώ το Spider-Man: Beyond the Spider-Verse θα κάνει πρεμιέρα στις 29 Μαρτίου 2024.

δειτε ακομα