Το Spider-Man: Across the Spider-Verse έκανε εντυπωσιακό ντεμπούτο το 2023

Η απόλυτη πρεμιέρα του Spider-Man: Across the Spider-Verse αποδείχτηκε εντυπωσιακή, καθώς κατάφερε να σπάσει ρεκόρ από την πρώτη μέρα προβολής της. Η ταινία συγκέντρωσε 51,75 εκατομμύρια δολάρια, γεγονός που την καθιστά τη μεγαλύτερη κυκλοφορία του έτους ως τώρα. Ακόμη, το νούμερο αυτό σηματοδοτεί την τρίτη μεγαλύτερη πρεμιέρα όλων των εποχών για ταινία κινουμένων σχεδίων.

Το Spider-Man: Across the Spider-Verse ακολουθεί τον Miles Morales και τη Gwen Stacy, που βρίσκονται στο Αραχνο-Σύμπαν και ενώνουν τις δυνάμεις τους με άλλους Spider-People από διαφορετικές διαστάσεις. Η σκηνοθεσία της ταινίας ανήκει στους Joaquim Dos Santos, Kemp Powers και Justin K. Thompson, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Phil Lord, Chris Miller και Dave Callaham.

Η κριτική αποδοκιμάζει την ταινία συνολικά, θεωρώντας πως πρόκειται για μία από τις καλύτερες κινηματογραφικές εμπειρίες φέτος. Με βαθμολογία 95% στο Rotten Tomatoes και 9,1/10 στο IMDb, αναμένεται να συνεχίσει να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον του κοινού και να κατακτάει τη κορυφή του box office.

Σε παράλληλη κυκλοφορία, οι θεατές μπορούν να επιλέξουν να απολαύσουν την ταινία στα σινεμά με αγγλικό dub και ελληνικούς υπότιτλους, ή πλήρως μεταγλωττισμένη στα ελληνικά.

Οι φωνές των χαρακτήρων θα είναι οι Shameik Moore (Miles Morales), Hailee Steinfeld (Gwen Stacy), Oscar Isaac (Miguel O’Hara), Jake Johnson (Peter B. Parker), Issa Rae (Jessica Drew), Brian Tyree Henry (Jefferson Davis), Luna Lauren Velez (Rio Morales) και Rachel Dratch (Principal). Επιπλέον, οι φωνές των Jason Schwartzman, Shea Whigham, Andy Samberg, Daniel Kaluuya, Jorma Taccone και Karan Soni ακούγονται στην ταινία.

Για περισσότερες λεπτομέρειες και αναλυτική κριτική μπορείτε να ανατρέξετε στα σχόλια των Unboxholics.

δειτε ακομα