Αποκαλύφθηκε η ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας Resident Evil: Death Island

Η Capcom σε συνεργασία με τη Sony Pictures έδωσαν στη δημοσιότητα την ημερομηνία διαθεσιμότητας για την CGI ταινία Resident Evil: Death Island. Παρά το γεγονός ότι θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους της Ιαπωνίας τον Ιούλιο, θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως λίγες μέρες αργότερα.

Η ιαπωνική εταιρεία επιβεβαίωσε λοιπόν ότι η ταινία Resident Evil: Death Island θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή μορφή και σε 4K UHD, Blu-ray και DVD στις 25 Ιουλίου. Στο Death Island θα δούμε πολλούς αγαπημένους χαρακτήρες από το franchise της Capcom όπως οι Leon, Chris, Jill και Claire.

Η ταινία είναι σε σκηνοθεσία του Eiichiro Hasumi, ενώ το σενάριο έγραψε ο Makoto Fukami. Το Death Island είναι sequel του πρόσφατου Resident Evil: Vendetta, με τον Leon S. Kennedy να βρίσκεται σε μια νέα αποστολή για να σώσει τον Dr. Antonio Taylor. Στην ταινία πρωταγωνιστούν επίσης οι Chris Redfield και άλλοι χαρακτήρες από το franchise.

Η επίσημη περίληψη της ταινίας αναφέρει ότι ο πράκτορας του D.S.O. Leon S. Kennedy βρίσκεται σε αποστολή να σώσει τον Dr. Antonio Taylor από απαγωγείς, όταν μια μυστηριώδης γυναίκα ανατρέπει την καταδίωξή του. Εν τω μεταξύ, ο πράκτορας της B.S.A.A. Chris Redfield ερευνά μια επιδημία ζόμπι στο Σαν Φρανσίσκο, όπου η αιτία της μόλυνσης δεν μπορεί να εντοπιστεί.

Το Resident Evil: Death Island θα κυκλοφορήσει παντού στις 25 Ιουλίου, ενώ στις 7 Ιουλίου θα προβληθεί στους κινηματογράφους της Ιαπωνίας.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την επίσημη ανάρτηση της εταιρίας στο επίσημο Twitter του franchise.

δειτε ακομα