Γίνεται αμφίβολο αν θα υλοποιηθεί ποτέ το reboot του “Αγάπη μου, Συρρίκνωσα τα Παιδιά”

Από το 2019, υπήρχαν ακούσματα ότι υπήρχε κάτι σε εξέλιξη για το Honey, I Shrunk the Kids, το οποίο θα αποτελούσε ένα reboot της ταινίας. Η ταινία είχε δεχτεί πράσινο φως με τον τίτλο Shrunk και τώρα ο ηθοποιός Josh Gad αποκάλυψε μερικές λεπτομέρειες μέσω του επίσημου λογαριασμού του στο Twitter.

Γνωρίζαμε ότι ο Gad θα πρωταγωνιστούσε στην ταινία υποδυόμενος τον Nick Szalinski. Ωστόσο, πέρασε αρκετός καιρός και δεν ανακοινώθηκαν περαιτέρω λεπτομέρειες για το reboot. O Gad αποφάσισε να ανταποκριθεί στους οπαδούς της σειράς και ανάμεσα σε άλλα δήλωσε ότι οι γυρίσματα θα είχαν ξεκινήσει λίγο πριν την πανδημία του κορονοϊού.

Φαίνεται ότι παρόλο που υπήρξε πράσινο φως για την ταινία και ήταν έτοιμη να ξεκινήσει τα γυρίσματά της, κάτι συνέβη με τον προϋπολογισμό και όλα αναστάλθηκαν. Αρχικά, το Shrunk προοριζόταν να κυκλοφορήσει στο Disney Plus, αλλά αυτό αργότερα άλλαξε και αναμενόταν να προβληθεί στους κινηματογράφους.

Προς το παρόν, δεν έχει γίνει επιβεβαίωση σχετικά με το εάν έχει ακυρωθεί το έργο ή συνεχίζεται κανονικά. Παραμείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com για περισσότερα νέα.

δειτε ακομα