Το νέο θρίλερ του Netflix που κάνει θόρυβο το καλοκαίρι και χωρίζει τις απόψεις στα social media

Με μια πρώτη ματιά, το “Under Paris” μπορεί να φανεί σαν η τέλεια ταινία για μια χαλαρή παρασκευή βράδυ. Μια από εκείνες που θα νοικιάζαμε από το βιντεοκλάμπ, θα παρακολουθούσαμε και θα ξεχνούσαμε γρήγορα. Αλλά αν και διχάζει τις απόψεις, το όνειρο του Netflix “Under Paris” καταφέρνει να είναι η ιδανική ενόχληση που λατρεύουμε να απολαμβάνουμε!

Το Under Paris είναι το φετινό θριλεράκι της σεζόν στο Netflix που κάνει τον κόσμο να το παρομοιάζει με το “JAWS“, και δεν είναι άδικο. Με κολυμβητές που δεν υποψιάζονται, μια ύποπτη επιστήμονα και έναν άγριο καρχαρία έτοιμο να ταρακουνήσει τα νερά κάτω από το Παρίσι…ό,τι κινείται κάτω από το υδάτινο ταμείο της γαλλικής πρωτεύουσας δηλαδή.

Η ταινία βρίσκεται στην 8η θέση των δημοφιλέστερων ταινιών στην Ελλάδα, με πάνω από 120 εκατομμύρια ώρες παρακολούθησης και πάνω από 70 εκατομμύρια προβολές. Ένας λόγος παραπάνω για να την ρίξεις μια ματιά!

ywAAAAAAQABAAACAUwAOw==

Το σκηνοθετικό ρόπαλο ανήκει στον Xavier Gens που φέρνει ένα κομμάτι από την τέχνη του στο Netflix. Η σπουδαία Bérénice Bejo παίρνει το κομμάτι της δόξας ως η θαλάσσια βιολόγος που πρέπει να αντιμετωπίσει τον τρομακτικό καρχαρία. 

Πέρα από την επιτυχία και την αμφισβήτηση που προκαλεί, το Under Paris είναι μια ευκαιρία να ρίξουμε μια ματιά στο μέλλον, στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024 στο Παρίσι. Πάρε μια γεύση από το μέλλον μαζί με αυτό το θρίλερ! 

δειτε ακομα

δειτε ακομα