Το νέο Mission Impossible θα είναι η πιο αργή ταινία του franchise

Η νέα ταινία του franchise Mission Impossible, με τίτλο Mission Impossible: Dead Reckoning – Part One, αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους αυτό τον Ιούλιο. Όπως αναφέρεται στο IGN, η νέα ταινία θα είναι η πιο μακροσκελής στο franchise, καθώς θα διαρκέσει περίπου δύο ώρες και 36 λεπτά, χωρίς τα credits.

Συγκεκριμένα, το Dead Reckoning θα ξεπερνά κατά πολύ σε διάρκεια την προηγούμενη ταινία του franchise, το Mission Impossible: Fallout, που είχε διάρκεια δύο ώρες και 27 λεπτά, καθώς και το πρώτο φιλμ του franchise που είχε διάρκεια μία ώρα και 50 λεπτά.

Εκτός αυτού, η επόμενη ταινία του franchise, η οποία αναμένεται να κυκλοφορήσει το 2024, θα είναι η Mission Impossible: Dead Reckoning – Part Two.

Η ταινία Dead Reckoning έχει γραφτεί και σκηνοθετηθεί από τον Christopher McQuarrie και πρωταγωνιστούν επίσης οι Ving Rhames, Henry Czerny, Simon Pegg, Rebecca Ferguson, Vanessa Kirby, Frederick Schmidt, Hayley Atwell, Pom Klementieff, Shea Whigham, Esai Morales, Rob Delaney, Charles Parnell, Indira Varma, Mark Gatiss, Greg Tarzan Davis και Cary Elwes.

Λόγω της πανδημίας, τα κόστη παραγωγής της Mission: Impossible 7 αυξήθηκαν σε περίπου 290 εκατομμύρια δολάρια, καθιστώντας την μία από τις ακριβότερες ταινίες όλων των εποχών. Σύγκρινε με τον προκάτοχό του, το Mission: Impossible – Fallout, του οποίου τα κόστη παραγωγής έφταναν τα 190 εκατομμύρια δολάρια.

Η Mission: Impossible – Dead Reckoning Part One θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 12 Ιουλίου.

δειτε ακομα