Το νέο Ghostbusters υπόσχεται πολλά στο τελικό trailer του

Η Sony Pictures έχει μια μεγάλη έκπληξη για το Μάρτιο, καθώς το sequel του Ghostbusters: Afterlife είναι πρό των πυλών. Με τίτλο Ghostbusters: Frozen Empire, η νέα ταινία του franchise υπόσχεται μια συναρπαστική περιπέτεια με φαντάσματα που έχουν εισβάλει σε μια ολόκληρη πόλη.

Το καστ του Afterlife επιστρέφει για το sequel, με κεντρικό ρόλο τον Paul Rudd ως Grooberson, που μαζί με τους φίλους του θα αντιμετωπίσει το απόλυτο κακό.

Στο Ghostbusters: Frozen Empire, η οικογένεια Spengler επιστρέφει στο εμβληματικό Firehouse στη Νέα Υόρκη για να συνεργαστεί με τους αρχικούς Ghostbusters. Ανακαλύπτοντας ένα αρχαίο αντικείμενο που απελευθερώνει μια νέα κακή δύναμη, πρέπει να ενώσουν τις δυνάμεις τους για να προστατεύσουν το σπίτι τους και να σώσουν τον κόσμο από μια δεύτερη Εποχή των Παγετώνων.

Ολόκληρο το καστ περιλαμβάνει επίσης τους Carrie Coon, Finn Wolfhard, Mckenna Grace, Kumail Nanjiani, Patton Oswalt, Celeste O’Connor, Logan Kim, Dan Aykroyd, Ernie Hudson και Annie Potts.

Η παραγωγή ανήκει στη Sony Pictures υπό την καθοδήγηση των Jason Reitman και Jason Blumenfeld, με τον Gil Kenan στη σκηνοθετική καρέκλα. Το Ghostbusters: Frozen Empire θα κάνει πρεμιέρα στις 22 Μαρτίου στους κινηματογράφους. Μην χάσετε το τελικό trailer της ταινίας στον player παρακάτω.

δειτε ακομα

δειτε ακομα