Το Maze Runner θα κάνει reboot!

Ένα ακόμη franchise του κινηματογράφου θα επανέλθει, μιας και ανακοινώθηκε πρόσφατα από το The Hollywood Reporter ότι τα 20th Century Studios ετοιμάζουν το reboot του The Maze Runner.

Σύμφωνα με αρχικές πληροφορίες, η εταιρία θέλει να επαναφέρει αυτή τη σειρά ταινιών. Να θυμίσουμε ότι το The Maze Runner κυκλοφόρησε το 2014 και αποτέλεσε μια τριλογία με το τελευταίο μέρος να βγαίνει το 2018.

Η Disney βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τον Jack Paglen για να γράψει το σενάριο του νέου Maze Runner. Ακούγεται ότι οι Ellen Goldsmith-Vein, Lee Stollman, Wyck Godfrey και Marty Bowen θα είναι παραγωγοί του νέου project. Επίσης, ο Wes Ball θα συμμετέχει ως παραγωγός.

Αυτές είναι οι πρώτες πληροφορίες, με τη Disney να φέρνει πίσω τα Maze Runner, που γνώρισαν επιτυχία στα ταμεία. Η πρώτη ταινία είχε εσόδα άνω των 348 εκατομμυρίων δολαρίων, η δεύτερη άνω των 312 εκατομμυρίων και η τελευταία άνω των 288 εκατομμυρίων.

Τα Maze Runner βασίζονται στο μυθιστόρημα του Τζέιμς Ντάσνερ με τίτλο “Το Τέστ”. Για περισσότερα μείνετε συντονισμένοι στο Unboxholics.com.

δειτε ακομα

δειτε ακομα