Το “Marie Antoinette” ανανεώθηκε για μια δεύτερη σεζόν.

Η ιστορική δραματική σειρά “Marie Antoinette” έκανε πρεμιέρα πρόσφατα στο PBS και έχει ήδη ανανεωθεί για δεύτερη σεζόν λόγω της δημοτικότητάς της σε όλο τον κόσμο. Η σειρά παρακολουθεί τη ζωή της διάσημης βασίλισσας της Γαλλίας, Μαρίας Αντουανέτας, η οποία υποδύεται η Εμίλια Σούλε, και έχει συγκεντρώσει τεράστιο κοινό και διθυραμβικές κριτικές.

Η πρώτη σεζόν επικεντρώνεται στη ζωή της Μαρίας Αντουανέτας στις Βερσαλλίες και τους αγώνες της με τους περίπλοκους κανόνες της γαλλικής αυλής. Επίσης, διερευνά τις εντάσεις μεταξύ της και του συζύγου της, του Δελφίνου της Γαλλίας, καθώς και την πίεση που δέχεται από τη μητέρα της, την αυτοκράτειρα της Αυστρίας, να συνεχίσει τη γενιά των Βουρβόνων.

Σύμφωνα με το Variety, η δεύτερη σεζόν θα εμβαθύνει στο πώς το βασιλικό ζεύγος αντιμετώπισε μια πρωτοφανή οικονομική κρίση και αντιμετώπισε τις επιθέσεις των ευγενών της Προβηγκίας και της Σαρτρ. Τα γεγονότα αυτά οδήγησαν σε καταστροφικές συνέπειες που θα δοκιμάσουν τα όρια της εξουσίας τους και της σχέσης τους.

δειτε ακομα