Το Κοράκι: Ο Bill Skarsgard σε νέο remake της ταινίας φωτογραφίες

Από το γκόθικ “Κοράκι” του Brandon Lee στη νέα ταινία “Κοράκι” του 1994, βρισκόμαστε 30 χρόνια μετά στο remake του Bill Skarsgard.

Η πρώτη ματιά στο remake της ταινίας ‘The Crow’ κυκλοφόρησε σήμερα μέσα από το περιοδικό Vanity Fair, όπου μέσα από φωτογραφικό υλικό αποκαλύφθηκε ένας αγνώριστος Skarsgard μεταμορφωμένος ως Κοράκι, καθώς και η συμπρωταγωνίστριά του, η βρετανίδα τραγουδίστρια FKA Twigs, στο ρόλο της αραβωνιαστικιάς του Έρικ, Shelly Webster. Από τις τρεις πρώτες φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν, το Κοράκι του Skarsgard δείχνει να διαφέρει αρκετά από εκείνο του Brandon Lee, έχοντας επιρροές που θυμίζουν τον Joker του Jared Leto στο Suicide Squad.

Ο Skarsgard θα υποδυθεί μια νέα αναβίωση του Eric Draven, του γκοθά ροκ μουσικού που δολοφονείται δίπλα στην αρραβωνιστικιά του, μόνο που αυτός επιστρέφει από τους νεκρούς με τη βοήθεια ενός μυστηριώδους κορακιού, με σκοπό να εκδικηθεί αυτούς που τον σκότωσαν. Το remake του The Crow σκηνοθετεί ο Rupert Sanders γνωστός από τα “Ghost in the Shell” και Snowwhite and the Huntsman, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Zach Baylin και Will Schneider.

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το νέο The Crow

4KTY74g 

BDl3ayj

m9a1uub

“Δεν έκανα ποτέ δοκιμαστικό μεταξύ Bill και Twigs”, δήλωσε ο Sanders στο Vanity Fair σχετικά με τους πρωταγωνιστές της ταινίας. “Τους είχα καλέσει για δείπνο όταν έφτασαν για πρώτη φορά [στα γυρίσματα] στην Πράγα και ήμουν λίγο σαν νευρικός γονέας που κοιτάζει να δει αν υπάρχουν σπίθες μεταξύ τους, γιατί δεν μπορείς να ξέρεις. Και ήταν υπέροχοι. Έκαναν παρέα και μπήκαν κατευθείαν στο παιχνίδι”.

“Νομίζω ότι η ομορφιά του Bill είναι ότι έχει μια διαταραγμένη ομορφιά, και καθώς μεταμορφώνεται μέσα από την απώλειά του γίνεται αυτό το πράγμα που ούτε ο ίδιος δεν μπορεί να ελέγξει. Είναι εκείνη η περίφημη ατάκα: ‘Όποιος πολεμάει τέρατα πρέπει να προσέχει να μην γίνει τέρας’. Αυτό το βλέμμα ήμουν εγώ τη δεκαετία του ’90 όταν κάναμε καταλήψεις στο Λονδίνο, [αναμεμειγμένο με κάποιες σύγχρονες επιρροές] όπως ο Post Malone και ο Lil Peep. Ελπίζω οι άνθρωποι που είναι 19 σήμερα να τον κοιτάξουν και να πουν: ‘Αυτός ο τύπος είναι εμείς'”. Αυτή η εικόνα αποτυπώνει την αρχή της μεταμόρφωσής του σε Crow. ‘Είναι η στιγμή που συνειδητοποιούμε ότι τα χειρότερα έρχονται’, δήλωσε επίσης ο Sanders.

Το νέο The Crow κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 7 Ιουνίου 2024. Πώς σας φαίνεται το νέο Κοράκι; Πείτε μας στα σχόλια.

δειτε ακομα

δειτε ακομα