Το Extraction 2: Μία ακόμα επιτυχημένη ταινία για το Netflix αλλά όχι υπέρβαση του πρώτου μέρους

Το Extraction 2 είναι μια από τις καλύτερες αγγλόφωνες ταινίες που μπήκε στη λίστα με τις δέκα κορυφαίες ταινίες του Netflix. Με τον ηθοποιό Chris Hemsworth και τη σκηνοθεσία του Sam Hargrave, το sequel κατάφερε να κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού αλλά δεν κατάφερε να υπερκεράσει τον πρώτο μέρος. Συγκεκριμένα, η αρχική ταινία βρίσκεται στην 9η θέση της λίστας.

Αυτά τα νέα ανακοινώθηκαν από το ειδικό site του Netflix, το οποίο μοιράζεται τα στοιχεία των πιο επιτυχημένων ταινιών. Σύμφωνα με αυτά, το Extraction 2 βρίσκεται στην 10η θέση με 129.3 εκατομμύρια προβολές. Παράλληλα, το Extraction 1 βρίσκεται στην 9η θέση με 135.7 εκατομμύρια προβολές.

Παρόλα αυτά, ο χρόνος προβολής του Extraction 2 είναι ελαφρώς μεγαλύτερος από τον πρώτο μέρος, αλλά αυτό δεν επηρέασε τη θέση της ταινίας στη λίστα.

Δείτε τη φωτογραφία:

Στην κορυφή της λίστας παραμένει το Red Notice, ενώ ακολουθούν οι ταινίες Don’t Look Up και The Adam Project.

Λίγες πληροφορίες για το Extraction 2:

Ο ήρωας Rake, μετά τις περιπέτειες της πρώτης ταινίας, επιστρέφει ως μισθοφόρος για μία ακόμα αποστολή: να διασώσει την οικογένεια ενός επικίνδυνου γκάνγκστερ από τη φυλακή. Ο Hemsworth συνεργάζεται και πάλι με τον σκηνοθέτη Sam Hargrave, ενώ την παραγωγή ανέλαβε η AGBO των Joe και Anthony Russo και το σενάριο υπογράφει ο Joe Russo. Επιστρέφει επίσης η Golshifteh Farahani, μαζί με τους Daniel Bernhardt και Tinatin Dalakishvili.

Το Extraction 2 (Τάιλερ Ρέικ: Η Φυγάδευση 2) προβάλλεται αποκλειστικά στο Netflix.

δειτε ακομα