Το Dune Part 2 ρίχτηκε από τον θρόνο – Αυτή είναι πλέον η ταινία με τις μεγαλύτερες εισπράξεις του 2024

Το Dune: Part 2 κρατούσε μέχρι τώρα την πρωτιά ως η πιο επιτυχημένη ταινία του 2024, αλλά τα πράγματα άλλαξαν πρόσφατα. Το Inside Out 2 κατέκτησε την κορυφή με εισπράξεις άνω των $724 εκατομμυρίων, ξεπερνώντας έτσι το Dune Part 2. Ήταν μια σκληρή, αλλά συνάμα επιτυχημένη νίκη για τη Pixar και τη Disney. Το Inside Out 2 προτάσσεται μπροστά του Dune Part 2 με $711 εκατομμύρια παγκοσμίως και $282 εκατομμύρια μόνο στις ΗΠΑ έναντι $355 εκατομμυρίων για το Inside Out 2.

Επιπλέον, το Inside Out 2 βρίσκεται ανάμεσα στις τρεις κορυφαίες ταινίες του 2024 παγκοσμίως, μετά τα Dune 2 ($429 εκατ.) και Godzilla X Kong (371 εκατ.), και φαίνεται να κινείται με ευκολία προς το $1 δισεκατομμύριο, γίνοντας έτσι η πρώτη ταινία του 2024 που θα το πετύχει.

ywAAAAAAQABAAACAUwAOw==

ywAAAAAAQABAAACAUwAOw==

Αυτή η εξέλιξη είναι θετική για τη μελλοντική πορεία της Pixar, αναδεικνύοντας τη σημασία της επιτυχίας του “Τα Μυαλά Που Κουβαλάς 2”. Όπως δήλωσε ο CCO της Pixar, Pete Docter, η απόδοση του Inside Out 2 θα διαμορφώσει τη μελλοντική πορεία της εταιρείας. “Αν το Inside Out 2 δεν πάει καλά στα σινεμά, θα πρέπει να αναθεωρήσουμε τις μεθόδους μας“, επεσήμανε.

Σχετικά με το Inside Out 2, αξιολογήσαμε το sequel που θα κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 13 Ιουνίου. Οι εντυπώσεις μας προκαλούν ανυπομονησία για την επιτυχία της ταινίας!

δειτε ακομα

δειτε ακομα