Η «Citadel» ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν πριν καν κυκλοφορήσει η πρώτη.

Η κατασκοπευτική δραματική σειρά του Amazon Prime Video, Citadel, ανανεώθηκε για δεύτερη σεζόν πριν καν κυκλοφορήσει η πρώτη σεζόν στις 28 Απριλίου. Οι παραγωγοί της σειράς είναι οι αδελφοί Russo και πρωταγωνιστούν ο Ρίτσαρντ Μάντεν και η Πριγιάνκα Τσόπρα Τζόνας στους πρωταγωνιστικούς ρόλους. Η σειρά ακολουθεί την ιστορία δύο πρακτόρων του Citadel, του Mason Kane και της Nadia Sinh, οι οποίοι συνεργάζονται για να εξουδετερώσουν μια σατανική οργάνωση που κατέστρεψε την κατασκοπευτική τους υπηρεσία οκτώ χρόνια πριν.

Η ανανέωση του Citadel ήρθε λίγες ημέρες μετά την πρεμιέρα ενός αποσπάσματος της σειράς στο ετήσιο φεστιβάλ South by Southwest στο Τέξας. Παρόλο που η σειρά αντιμετώπισε δυσκολίες στην παραγωγή, η Amazon έδειξε την πίστη της στο έργο με την πρόωρη ανανέωση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο προϋπολογισμός της σειράς έχει εκτιναχθεί σε πάνω από 200 εκατομμύρια δολάρια λόγω των επαναληπτικών γυρισμάτων, αφού η μισή δημιουργική ομάδα της σειράς αποχώρησε εν μέσω δημιουργικών διαφορών.Η ομάδα παραγωγής της σειράς Citadel αντικατέστησε τον showrunner Josh Appelbaum και τον σκηνοθέτη Brian Kirk με τον δημιουργό του Hunters, David Weil. Αυτή η αλλαγή αναμένεται να φέρει μια πιο προσγειωμένη προσέγγιση στη σειρά. Παρά τις αναποδιές στην παραγωγή, η Amazon πρόωρα ανανέωσε το Citadel, δείχνοντας εμπιστοσύνη στις δυνατότητες της σειράς. Με το καστ των αστέρων και την παραγωγή υψηλού προϋπολογισμού, το Citadel αναμένεται να είναι μια από τις πιο πολυαναμενόμενες κυκλοφορίες στο Amazon Prime Video φέτος.

δειτε ακομα