Το Alien ολοκληρώθηκε για τη Sigourney Weaver: “Υπηρέτησα τη θητεία μου στο διάστημα”

Πριν από περισσότερα από 25 χρόνια, η Sigourney Weaver είχε υποδυθεί για τελευταία φορά την επιβλητική Ellen Ripley στη σειρά ταινιών “Alien“, του Ridley Scott. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η λατρεμένη ηθοποιός των κλασικών sci-fi ταινιών ξεκαθαρίζει ότι το franchise έχει τελειώσει για εκείνη και δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψει.

“Απολαμβάνω πολύ αυτό που κάνω τώρα. Έχω περάσει τη δική μου εποχή στο διάστημα!” δηλώνει χιουμοριστικά η Weaver, μιλώντας στο Total Film. “Υπάρχουν πολλοί νεαροί ηθοποιοί που μπορούν να αναλάβουν αυτόν τον ρόλο.” αναφέρει, δείχνοντας την επιθυμία να μεταβιβάσει το ρόλο σε ένα ηθοποιό της νεότερης γενιάς.

Αποκαλύπτει ότι υπήρχε μια περίπτωση να επανεμφανιστεί στο Alien 5, το οποίο ήταν υπό την καθοδήγηση του Neill Blomkamp. “Υπήρχε ένα Alien που ήθελα πολύ να συμμετάσχω με τον Neill Blomkamp, αλλά τελικά δεν το κάναμε. Το πλοίο αυτό έχει αποπλεύσει πλέον.” λέει χαρακτηριστικά η Weaver.

Η πλέον 73χρονη Weaver, πρόσφατα εμφανίστηκε στο Avatar: The Way of Water ως Kiri, ένας ρόλος που απαιτούσε τεχνική motion capture.

Με λίγα λόγια, μην περιμένετε να δείτε τη Weaver ως Ripley ξανά, ούτε στις νέες ταινίες της 20th Century Studios ούτε και στην τηλεοπτική Alien σειρά των Hulu/FX που δημιουργεί ο Noah Hawley.

δειτε ακομα