Η Sigourney Weaver ολοκλήρωσε την περιπέτεια του Alien: “Υπηρέτησα τη θητεία μου στο διάστημα”

Περίπου πριν από 25 χρόνια, η Sigourney Weaver υποδύθηκε τελευταία φορά την Ellen Ripley στη σειρά ταινιών “Alien” του Ridley Scott. Σε πρόσφατη συνέντευξή της, η γνωστή ηθοποιός αποκάλυψε ότι το franchise τελείωσε για εκείνη και δεν σκοπεύει να επιστρέψει.

Χιουμοριστικά, η Weaver δήλωσε: “Απολαμβάνω πολύ αυτό που κάνω τώρα. Έχω περάσει τη δική μου εποχή στο διάστημα! Υπάρχουν πολλοί νεαροί ηθοποιοί που μπορούν να αναλάβουν αυτόν τον ρόλο.” Εκφράζοντας την επιθυμία της να μεταβιβάσει τον ρόλο σε μια νεότερη γενιά ηθοποιών.

Αναφέρει επίσης ότι υπήρχε η δυνατότητα να εμφανιστεί στο Alien 5 υπό τη σκηνοθεσία του Neill Blomkamp. “Υπήρχε μια Alien ταινία που ήθελα πολύ να συμμετάσχω με τον Neill Blomkamp, αλλά δεν το κάναμε. Το πλοίο αυτό έχει αποπλεύσει πλέον,” αποκάλυψε η Weaver.

Η 73χρονη Weaver πρόσφατα εμφανίστηκε στο Avatar: The Way of Water ως Kiri, μια ρόλο που απαιτούσε τεχνική motion capture.

Με λίγα λόγια, μην περιμένετε να δείτε τη Weaver ξανά ως Ripley, ούτε στις νέες ταινίες της 20th Century Studios ούτε στην τηλεοπτική Alien σειρά των Hulu / FX που δημιουργεί ο Noah Hawley.

δειτε ακομα

δειτε ακομα