Η ηθοποιός που υποδύεται την Καλόγρια Valak μηνύει την Warner Bros.

Η ηθοποιός που ενσαρκώνει την δαιμονική Καλόγρια με το όνομα Valak στο franchise του Conjuring μηνύει την Warner Bros. Discovery καθώς ισχυρίζεται ότι της κρύβονται έσοδα από το merchandise που σχετίζεται με την χαρακτήρας της. Η ηθοποιός Bonnie Aarons μηνύει την εταιρία παραγωγής γιατί όπως αποκάλυψε στο δικαστήριο του Λος Άντζελες, δεν λαμβάνει μερίδιο από τα έσοδα αυτά.

Aarons εμφανίστηκε για πρώτη φορά ως Valak στην ταινία του 2016 “The Conjuring 2″ και ο χαρακτήρας της έγινε δημοφιλής, τόσο που έλαβε τη δική της ταινία με τίτλο “The Nun“. Το Conjuring franchise έχει ξεπεράσει τα 2 δισ. δολάρια σε έσοδα και συνεχίζει να πουλάει προϊόντα σχετικά με τους χαρακτήρες του.

Η Aarons υποστηρίζει ότι το συμβόλαιο της προβλέπει την απόκτηση εσόδων από τα εμπορεύματα που συνδέονται με τον Valak. Ωστόσο, ισχυρίζεται ότι η Warner Bros. κρύβει τα πραγματικά της έσοδα.

Να σημειωθεί ότι μέχρι στιγμής υπάρχουν επτά ταινίες στο Conjuring franchise και το “The Nun II” αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Σεπτεμβρίου.

δειτε ακομα