Θα υπάρξει συνέχεια για το The Flash του Ezra Miller; Ο σκηνοθέτης απαντά

Η κυκλοφορία της ταινίας The Flash με τον Ezra Miller στον πρωταγωνιστικό ρόλο συνόδευσε ένα θετικό και ανοικτό κοινό που εκτίμησε το έργο. Αυτό αναγνωρίζεται από τις θετικές αντιδράσεις που αντικατοπτρίζονται στα social media. 

Σε συνέντευξή του, ο σκηνοθέτης της ταινίας Andy Muschietti αναφέρθηκε στο ενδεχόμενο συνέχισης της ιστορίας. “Δεν μιλήσαμε γι’ αυτό. Νομίζω ότι όλοι περιμένουμε να δούμε πώς θα πάει αυτή η ταινία. Φυσικά, υπάρχει ενθουσιασμός για τη συνέχιση της ιστορίας, ειδικά αν αυτή η ταινία σημειώσει επιτυχία. Φυσικά, υπάρχει μια δομή στην DC που ετοιμάζεται αυτόν τον καιρό. Και το ερώτημα είναι, θα απορροφήσει αυτή η νέα δομή αυτή την ιστορία; Το καλό με το Multiverse είναι ότι είναι εφικτό. Το Multiverse επιτρέπει σε όλους αυτούς τους διαφορετικούς κόσμους να συνυπάρχουν και να αλληλεπιδρούν, και έτσι, ελπίζω, ναι, εννοώ, δεν ξέρουμε ακόμα. Αυτή είναι η αλήθεια”.

Το The Flash σε σκηνοθεσία Andy Muschietti πρωταγωνιστεί επίσης οι Michael Keaton (Bruce Wayne), Ben Affleck (Bruce Wayne), Sasha Calle (Supergirl), Michael Shannon (General Zod), Kiersey Clemons (Iris West), Maribel Verdú (Nora Allen), και Ron Livingston.

Η ταινία κυκλοφόρησε στους κινηματογράφους στις 16 Ιουνίου 2023. 

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το trailer του The Flash:

 

δειτε ακομα

δειτε ακομα