Συντελεστές του Netflix απογοητεύτηκαν με την πρόταση για το L.A. Confidential 2

Ο σεναριογράφος της ταινίας L.A. Confidential, Brian Helgeland, αποκάλυψε ότι είχε προτείνει μια συνέχεια για την ταινία αλλά δεν έγινε αποδεκτή. Αρχικά είχε συζητήσεις με την Warner Bros. για το project αλλά τελικά το στούντιο το απέρριψε. Ο Helgeland εξέφρασε την απογοήτευσή του και ανέφερε πως παρατήθηκε το σενάριο που είχε ετοιμάσει.

Ο Helgeland είχε παρουσιάσει το σενάριο και στο αλλά τα στελέχη του “αποκοιμήθηκαν” κατά τη διάρκεια της ακρόασης και απέρριψαν την ιδέα. Ο σκηνοθέτης είπε πως επέστρεψε στο σπίτι του και αποφάσισε να τερματίσει το project.

Το L.A. Confidential (Λος Άντζελες: Εμπιστευτικό) ήταν μια εμπορική επιτυχία με πρωταγωνιστές τους Russell Crowe, Kevin Spacey, Guy Pearce και Kim Basinger. Η ταινία ακολουθεί μια μπερδεμένη ιστορία φόνων, διακίνησης ναρκωτικών, πορνείας και διαφθοράς στο Λος Άντζελες της δεκαετίας του 1950.

Το L.A. Confidential κέρδισε δύο Όσκαρ και είχε εξαιρετικές κριτικές από τους δημοσιογράφους. Ήταν μια από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες της εποχής, έχοντας εισπράξει πάνω από 125 εκατομμύρια δολάρια.

δειτε ακομα