Η κληρονομιά του Superman: Ένα νέο όνομα στη λίστα των δημοφιλέστερων ηθοποιών

Μια νέα επιλογή προστίθεται στον κατάλογο της DC για τον ρόλο του Clark Kent στη νέα της ταινία, Superman: Legacy σε σκηνοθεσία και σενάριο από τον James Gunn. Σύμφωνα με την αναφορά του Variety, ο ηθοποιός Pierson Fodé βρίσκεται στη λίστα των επικρατέστερων υποψηφίων για τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Superman, που είναι από τους πιο περιζήτητους στο Χόλιγουντ.

Ο Fodé έχει εμφανιστεί στη σειρά “The Bold and the Beautiful” και στα 31 του χρόνια, φαίνεται να είναι ο ιδανικός υποψήφιος για το ρόλο του νεαρού Superman, που επιδιώκει ο James Gunn. Μέχρι στιγμής, δεν έχει γίνει η επίσημη επιλογή, αλλά ο Fodé έχει στείλει ένα δοκιμαστικό βίντεο που άρεσε στον Gunn.

Εκτός από τον Fodé, άλλα ονόματα που ακούγονται για το ρόλο είναι ο David Corenswet και ο Nicholas Hoult για τον κακό της ταινίας, Lex Luthor. Όσον αφορά τους υπόλοιπους ρόλους της ταινίας, ακούγονται τα ονόματα των Rachel Brosnahan, Emma Mackey, Phoebe Dyvenor και Samara Weaving.

Η ταινία Superman: Legacy θα είναι η πρώτη μεγάλη κυκλοφορία της DC Studios μετά την συμφωνία με τους James Gunn και Peter Safran. Η πρεμιέρα της αναμένεται στις 11 Ιουλίου του 2025 ενώ οι δύο παραγωγοί σχεδιάζουν και την ανανέωση των επόμενων 5-10 ετών του σύμπαντος της DC.

δειτε ακομα