Ρίξτε μια ματιά στα λεφτά που έχει βγάλει το Dune: Part 2 μέχρι τώρα

To Dune: Part 2 παίζει στους κινηματογράφους εδώ και 45 μέρες και φαίνεται να πηγαίνει καλά. Η ταινία έβγαλε καλά λεφτά το προηγούμενο Σαββατοκύριακο και έσπασε σημαντικά όρια.

Μόνο το προηγούμενο Σαββατοκύριακο, το Dune: Part 2 έβγαλε 4.3 εκατομμύρια δολάρια στην Αμερική και 7.2 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Συνολικά μέχρι τώρα, έχει καταφέρει να φτάσει τα 272 εκατομμύρια δολάρια στην Αμερική και 400 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Συνολικά, το Dune 2 έχει ξεπεράσει τα 684 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. Δεν είναι εύκολο να φτάσει το 1 δις, αλλά είναι ενδιαφέρον να δούμε πόσα ακόμα θα βγάλει στους κινηματογράφους.

Για να συγκρίνουμε, το πρώτο Dune είχε βγάλει περίπου 407 εκατομμύρια δολάρια. Άρα το δεύτερο μέρος είναι σε πολύ καλύτερο δρόμο.

Στο Dune: Part 2 βλέπουμε τους Timothée Chalamet και Zendaya σε δράση, με ένα εντυπωσιακό cast. Αν δεν έχετε δει ακόμα την ταινία, δείτε τη!

Το sequel θα είναι διαθέσιμο ψηφιακά στις 16 Απριλίου, ενώ για τη φυσική έκδοση πρέπει να περιμένετε μέχρι τις 14 Μαΐου.

δειτε ακομα

δειτε ακομα