Επιστρέφουν μαζί στο MCU ο Thor και ο Loki

Αποκαλύφθηκε ότι η Marvel σχεδιάζει να επανασυνδέσει τον “Θεό της Πονηριάς” με τον αδερφό του Thor στην επόμενη σεζόν της σειράς LOKI.

Ο Kevin Wright, ένας από τους παραγωγούς του “Loki”, αποκάλυψε αυτήν την πληροφορία κατά τη διάρκεια μιας πρόσφατης συνέντευξης στο Variety, όπου μίλησε για τη σειρά και το μελλοντικό σύμπαν της Marvel Studios. Αν και δεν αποκάλυψε ακριβείς λεπτομέρειες, το reunion των ηθοποιών Chris Hemsworth και Tom Hiddleston αναμένεται να είναι συναρπαστικό για τους φανς και να προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον στα social media.

Ελπίζουμε ότι αυτό θα συμβεί. Νομίζω ότι η επανένωση του Loki με τον Thor ήταν πάντα το κέντρο της ιστορίας που θέλαμε να αφηγηθούμε. Για να είναι επιτυχημένη αυτή η συνάντηση, πρέπει να δώσουμε ψυχολογική βάθος στον Loki. Αυτό ήταν το στόχο αυτών των δύο σεζόν.

Αν και το πότε θα συμβεί αυτή η επανένωση παραμένει άγνωστο, είναι σίγουρο ότι οι δύο αδερφοί θα εμφανιστούν ξανά μαζί στο MCU. Η τελευταία τους κοινή εμφάνιση ήταν στην ταινία Avengers: Infinity War.

Μάθετε πότε θα κυκλοφορήσουν τα νέα επεισόδια του Loki εδώ. Η 2η σεζόν του LOKI κάνει πρεμιέρα στις 6 Οκτωβρίου αποκλειστικά στο Disney+.

δειτε ακομα