Προσπάθησε ο Jason Momoa να απομακρύνει την Amber Heard από το Aquaman 2;

Σύμφωνα με το αξιόπιστο δημοσιογραφικό μέσο Variety, υπήρξαν προβλήματα στα γυρίσματα της ταινίας Aquaman 2, με κάποια να αφορούν τη συμπρωταγωνίστρια Amber Heard. Από έγγραφα της ψυχολόγου της Heard που έγιναν δημόσια στη διάρκεια της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Johnny Depp και της Heard, προέκυψε ότι ο Jason Momoa προσπάθησε να απομακρύνει την Heard από την ταινία ενδυναμώνοντας τον χαρακτήρα του Depp και ντύνοντας στυλιστικά σαν αυτόν.

Η DC, ωστόσο, αρνείται τις κατηγορίες της Heard, ισχυριζόμενη ότι ο Momoa συμπεριφερόταν επαγγελματικά καθ’ όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων. Επιπλέον, ένας εσωτερικός μάρτυρας από τη σειρά επιβεβαιώνει ότι ο Momoa δούλευε σκληρά και δεν εμφανιζόταν μεθυσμένος στο πλατό, απορρίπτοντας τα ισχυρισμένα από την Heard.

Οι αποκαλύψεις του Variety περιλαμβάνουν επίσης την καταγγελία της Heard για τον σκηνοθέτη της ταινίας, James Wan, ότι την αντιμετώπισε υποτιμητικά, όμως η DC διαψεύδει και αυτή τον ισχυρισμό.

Επίσης, το Variety αποκάλυψε ότι η DC σκέφτονταν να απολύσει την Heard μετά την πρώτη ταινία Aquaman, εξαιτίας της έλλειψης χημείας με τον Momoa, αλλά αναστάτωση προκάλεσε η απειλητική επιστολή που έστειλε ο Elon Musk στη Warner Bros, αναγκάζοντας την εταιρεία να μην προχωρήσει στην απόλυση.

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να διαβάσετε το άρθρο εδώ.

δειτε ακομα

δειτε ακομα