Ο Cillian Murphy αποκαλύπτει ότι το “Oppenheimer” γυρίστηκε με απίστευτα γρήγορους ρυθμούς

Ο Cillian Murphy, με την ερμηνεία του ως Robert J. Oppenheimer στην ταινία “Oppenheimer”, φαίνεται ότι έχει τις προσδοκίες να βραβευτεί στα Όσκαρ του 2024. Σε συνέντευξή του, αποκάλυψε ότι η ταινία γυρίστηκε με τρομακτικά γρήγορους ρυθμούς. Συγκεκριμένα, ολοκληρώθηκε σε μόλις 57 ημέρες, οποίες είναι λιγότερες από τις προηγούμενες ταινίες του Christopher Nolan, όπως το “Dunkirk” που γυρίστηκε σε 68 ημέρες και το “Tenet” που γυρίστηκε σε 96 ημέρες. Ο Murphy επαινεί τον Nolan για την προσέγγισή του και τη δουλειά του στο πλατό, αναφέροντας ότι ο σκηνοθέτης επιλέγει να γυρίζει αναλογικά και χωρίς πολλά τεχνικά μέσα. Η ταινία “Oppenheimer” έχει ήδη κυκλοφορήσει στους ελληνικούς κινηματογράφους.

Πηγή: Unboxholics

Και για να έχετε μια ευρύτερη εικόνα των προηγούμενων blockbuster παραγωγών του Nolan, για παράδειγμα το “Dunkirk” (Δουνκέρκη) γυρίστηκε μέσα σε 68 ημέρες, ενώ το “Tenet” του 2020 γυρίστηκε μέσα σε 96 ημέρες. Ωστόσο, παρά τους τρελούς ρυθμούς ο Murphy, που για πρώτη φορά είναι ο μεγάλος πρωταγωνιστής σε ταινία του Κρίστοφερ Νόλαν με τον οποίο συνεργάζονται εδώ και 20 χρόνια, επαίνεσε τον σκηνοθέτη για την προσέγγισή του και τη δουλειά του στο πλατό.

Η περίληψη της ταινίας αναφέρει: “Σε σενάριο και σκηνοθεσία του Κρίστοφερ Νόλαν, το Οπενχάιμερ είναι ένα επικό θρίλερ που σπρώχνει το κοινό στο παράδοξο του αινιγματικού ανθρώπου που πρέπει να ρισκάρει να καταστρέψει τον κόσμο για να τον σώσει.”

Το εκπληκτικό και all-star cast του Oppenheimer περιλαμβάνει ονόματα όπως: Cillian Murphy, Emily Blunt, Florence Pugh, Robert Downey Jr., Matt Damon, Rami Malek, Benny Safdie, Josh Hartnett, Gary Oldman, Dane DeHaan, Jack Quaid, Gustaf Skarsgard, Matthew Modine. Το cast συμπληρώνουν κι άλλα ηχηρά ονόματα όπως οι: Dylan Arnold, David Krumholtz, Alden Ehrenreich, David Dastmalchian, Olli Haaskivi, Jason Clarke, James D’Arcy, Michael Angarano, Guy Burnet, Danny Deferrari, Matthias Schweighöfer, Harrison Gilbertson, Emma Dumont και Devon Bostick.

δειτε ακομα