Ο Tom Holland ανακοίνωσε ότι χρειάζεται διάλειμμα από τον κινηματογράφο λόγω της συμμετοχής του στη σειρά “The Crowded Room”

Ο Tom Holland αποκάλυψε ότι η συμμετοχή του στη σειρά “The Crowded Room” του Apple TV+ είχε πολύ βαριές επιπτώσεις στην υγεία του, με αποτέλεσμα να αποφασίσει να πάρει διάλειμμα από το χώρο του Χόλιγουντ για έναν ολόκληρο χρόνο. Αν και γνωρίζει τη σκληρή δουλειά, ο ρόλος του Danny Sullivan στη σειρά με δυσκόλεψε πάρα πολύ.

Ωστόσο, αυτό δεν είναι το πρώτο διάλειμμα που παίρνει ο ηθοποιός. Στο παρελθόν, είχε ανακοινώσει παρόμοια απόφαση μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του στη σειρά “Spider-Man: No Way Home”.

Ο ηθοποιός ανέφερε ότι ο ρόλος του στη σειρά του Apple απαιτούσε πολλή σωματική και ψυχολογική πίεση, κάτι που τον κούρασε πολύ. ‘Ηταν μια πραγματικά δύσκολη περίοδος, όπως ανέφερε στην συνέντευξή του.

Το “The Crowded Room” έχει ως αφήγηση τις περιπέτειες του Danny Sullivan στη Νέα Υόρκη το 1979, μετά τη σύλληψή του και τις συνέπειες που ακολούθησαν. Η σειρά αποτελείται από 10 επεισόδια και θα κάνει πρεμιέρα στις 9 Ιουνίου στο Apple TV+.

δειτε ακομα

δειτε ακομα