Ο Σβαρτσενέγκερ ήθελε να αλλάξει την εμβληματική φράση “I’ll be back” αλλά ο Κάμερον τον έβαλε στη θέση του

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ έχει πει μερικές από τις πιο θρυλικές ατάκες στον κινηματογράφο, με το “Get to the Chopper” του 1987 από το Predator και τη φράση “I’ll be back” από το Terminator να έχουν αφήσει εποχή. Ωστόσο, όπως αποκαλύπτεται μέσα από το ντοκιμαντέρ “Arnold” στο Netflix, ο διάσημος ηθοποιός ήθελε αρχικά να αλλάξει τη δεύτερη ατάκα, αλλά ο James Cameron τον έπεισε να την κρατήσει.

Στο ντοκιμαντέρ, οι δύο ηθοποιοί μιλούν για το franchise του Terminator, λέγοντας ότι ο Σβαρτσενέγκερ ήθελε να αλλάξει την εμβληματική ατάκα του, αλλά ο Cameron τον έπεισε να την κρατήσει.

Ως προς αυτό το θέμα, ο Cameron δήλωσε στο ντοκιμαντέρ: “Κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια ενός γυρίσματος κάνουμε αυτή τη σκηνή στο αστυνομικό τμήμα. Η ατάκα “I’ll be back” δεν προοριζόταν να αφήσει εποχή. Αρχικά ήταν γραμμένη ως “No problem, I’ll come back” αλλά για κάποιο λόγο ο Άρνολντ αντί να πει αυτό που είχα γράψει, είπε “I’ll come back”. Του είπα, λοιπόν, απλά πες “I’ll be back” και κράτησέ το απλό.”

Παρόλα αυτά, ο Σβαρτσενέγκερ αρχικά πίστευε ότι η φράση ακουγόταν αστεία και ήθελε κάτι πιο μηχανικό, όπως το “I will be back”. Η διαφωνία αυτή οδήγησε σε μια έντονη συζήτηση μεταξύ των δύο ηθοποιών.

Παρά τις αρχικές αντιδράσεις του Σβαρτσενέγκερ, ο Κάμερον είχε απόλυτο δίκιο και το “I’ll be back” έγινε μια από τις πιο γνωστές ατάκες στην ιστορία του κινηματογράφου.

δειτε ακομα