Ο σκηνοθέτης της νέας ταινίας Batman του DC Universe είναι επίσημα ο Andy Muschietti

Η φημολογία που κυκλοφορούσε εδώ και καιρό επιβεβαιώθηκε, καθώς ο James Gunn και ο Peter Safran ανακοίνωσαν επίσημα ότι ο Andy Muschietti θα είναι ο σκηνοθέτης της νέας ταινίας Batman με τίτλο “The Brave and the Bold”. Αυτή η ταινία θα αποτελέσει μέρος του νέου DC Universe.

Σύμφωνα με την είδηση που μεταδόθηκε από το Variety, ο Andy Muschietti, γνωστός για τις ταινίες IT και IT: Chapter 2, καθώς και την πρόσφατη ταινία The Flash, θα σκηνοθετήσει τον Batman και τον Robin. Αυτή η ταινία θα είναι μία από τις πολλές που ετοιμάζονται από τα νεοσύστατα DC Studios για το μέλλον.

Το έργο βασίζεται στο κόμικ The Brave and the Bold του Grant Morrison, το οποίο υπήρξε εξαιρετικά επιδραστικό για το DC Universe. Η πλοκή της ταινίας θα επικεντρωθεί στην οικογένεια του Batman, όπου ο Damian Wayne, ο γιος του Bruce Wayne, θα προσπαθήσει να καταπολεμήσει το έγκλημα ως Robin, στο πλευρό του πατέρα του που θα υποδυθεί τον Batman.

Οι James Gunn και Peter Safran δήλωσαν στο Variety για τον Muschietti: “Είδαμε το The Flash και καταλάβαμε ότι έχουμε στα χέρια μας έναν οραματιστή σκηνοθέτη και έναν μεγάλο θαυμαστή του DC. Η ταινία είναι υπέροχη και η αγάπη και η πάθος του Andy για αυτούς τους χαρακτήρες και αυτόν τον κόσμο αποτυπώνονται σε κάθε σκηνή. Ήταν μια φυσική επιλογή για το The Brave and the Bold και είμαστε πολύ ευτυχείς που συνεργαζόμαστε μαζί του”.

Η ταινία θα αποτελεί ξεχωριστή παραγωγή από την ταινία The Batman με τον Robert Pattinson. Αυτή θα είναι η πρώτη κινηματογραφική εμφάνιση του Robin από την ταινία Batman and Robin το 1997.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το σενάριο της ταινίας δεν έχουν αποκαλυφθεί μέχρι στιγμής. Το DC Universe έχει επίσης πολλά άλλα έργα στα σκαριά, όπως μια ταινία Superman, μια ταινία Supergirl, μια προπομπή σειρά για την Wonder Woman, μια σειρά για τον Green Lantern, μια σειρά για τον Booster Gold και μια ταινία για τον Swamp Thing που θα σκηνοθετήσει ο James Mangold.

δειτε ακομα

δειτε ακομα