Ο Russell Crowe αποκάλυψε ότι έσπασε και τα δύο του πόδια κατά τη διάρκεια του γυρίσματος του Robin Hood, αλλά δεν το ήξερε για 10 χρόνια

Ο Russell Crowe μοιράστηκε την ιστορία ότι είχε υποστεί κάταγμα και στα δύο πόδια κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της ταινίας Ρομπέν των Δασών, αλλά παρά τον τραυματισμό συνέχισε να εργάζεται ως επαγγελματίας. Την είδηση μεταφέρει το People, όπου ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός μιλά για την ταινία Robin Hood και ένα περιστατικό που τον είχε συμβεί.

Σύμφωνα με τον ίδιο, κατά τη διάρκεια μιας σκηνής, ο χαρακτήρας του έπρεπε να αναπηδήσει από μια βαριά κλειστή πόρτα στο έδαφος. Ο Crowe εξήγησε ότι οι κινηματογραφιστές βιαζόντουσαν για την εκτέλεση της σκηνής προτού σκοτεινιάσει, χωρίς ωστόσο να έχουν ετοιμάσει κατάλληλα το έδαφος για την πτώση του ηθοποιού. Έτσι, ο Crowe προσγειώθηκε σκάφτοντας και σπάζοντας και τα δύο πόδια του, αλλά, παρ’ όλα αυτά, συνέχισε την παραγωγή της σκηνής.

“Άλμα από μια μεγάλη πόρτα κάστρου σε σκληρό έδαφος. Θα έπρεπε να είχαν ετοιμάσει καλύτερα την επιφάνεια όπου θα πέσω, λες και είχαν ετοιμάσει ένα μαξιλάρι από κάτω, αλλά βιάζονταν για το γύρισμα της σκηνής.”

“Με εκατοντάδες επαγγελματίες κοντά μου και με τα βέλη να πέφτουν, δεν μπορούσαμε να διακόψουμε το γύρισμα. Όταν άλμαρα, θυμάμαι να λέω ότι αυτό θα πονέσει πολύ…”

“Όλα για την τέχνη. Χωρίς γύψο, χωρίς βανδάζες, χωρίς αναλγητικά, απλά συνέχισα να κάνω τη δουλειά μου και με τον χρόνο, τα πόδια μου επούλωσαν. Ουσιαστικά ολοκλήρωσα εκείνη την ταινία με δύο πόδια σπασμένα”

5ZUMYVD

Στους ρόλους του Robin Hood το 2010 συμμετείχαν επίσης οι Cate Blanchett, Matthew Macfadyen, Max von Sydow, William Hurt, Mark Strong, Oscar Isaac, Danny Huston, Eileen Atkins, Mark Addy και άλλοι. Η ταινία σκηνοθετήθηκε από τον Ridley Scott και παρά το budget περίπου 200 εκατομμυρίων δολαρίων, κατάφερε να εισπράξει περί τα 321 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως.

Ο αστέρας του Hollywood δεν πίστευε ότι ο τραυματισμός του ήταν σοβαρός, μέχρι που, 10 χρόνια αργότερα, αντιμετώπισε προβλήματα στα πόδια του και επισκέφτηκε έναν γιατρό. Εκεί, ο γιατρός του ζήτησε πότε είχε σπάσει τα δύο πόδια του, αφού αντιλήφθηκε ότι βρήκε στις ακτινογραφίες ενδείξεις των καταγμάτων.

δειτε ακομα

δειτε ακομα