Ο παραγωγός της ταινίας Insidious επιθυμεί να φέρει τη νέα ταινία “Παρασκευή και 13”

Τα τελευταία χρόνια υπήρξε αναταραχή στο κινηματογραφικό σύμπαν του Friday the 13th με τους δημιουργούς να αντιμετωπίζουν προβλήματα με τα δικαιώματά τους. Ενώ οι κυκλοφορίες της σειράς στον κινηματογράφο έχουν κολλήσει, η A24 ετοιμάζει μια τηλεοπτική σειρά με τίτλο Crystal Lake.

Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, ο παραγωγός του Insidious και άλλων ταινιών τρόμου, Jason Blum, εργάζεται εντατικά για να φέρει μια εντελώς νέα ταινία στο σύμπαν του Friday the 13th. Ο Blum προσπαθεί εδώ και χρόνια να φέρει μια νέα ταινία σε αυτή τη σειρά.

Σε συνέντευξή του πρόσφατα στο Collider, ο Jason Blum εξέφρασε την επιθυμία του να αναλάβει ένα έργο με τον θρυλικό Jason Voorhees.

“Το Friday the 13th δεν είναι ένα έργο της Blumhouse, αλλά θέλω να γίνει. Πάντα αγάπησα αυτή τη σειρά. Τόσο ο James Wan όσο και η Atomic Monster είναι πολύ παθιασμένοι και νομίζω ότι θέλουν να το πραγματοποιήσουν. Θα ήταν πολύ διασκεδαστικό.”

Η Blumhouse και η Atomic Monster πρόσφατα ενώθηκαν σε μια μεγάλη συγχώνευση, δημιουργώντας έναν “σπίτι τρόμου και συγκίνησης”. Έτσι, είναι λογικό να θέλουν να αναβιώσουν την αγαπημένη σειρά Friday the 13th.

δειτε ακομα

δειτε ακομα