Ο Nolan αποκαλύπτει τι θα διαφέρει στην επόμενη ταινία του από το Oppenheimer

Ο Christopher Nolan δίνει συνεντεύξεις λόγω της επερχόμενης κυκλοφορίας της νέας του ταινίας Oppenheimer. Σκοτεινή η θεματική της ταινίας για τη ζωή του Ρόμπερτ Τζ. Όπενχάιμερ, αλλά ο Nolan αναφέρει ότι η επόμενή του ταινία δε θα είναι τόσο ζοφερή όσο αυτή. Ο Nolan μιλάει για την θεματολογία της επόμενης του ταινίας, δηλώνοντας ότι δεν θα είναι τόσο σκοτεινή όσο η προηγούμενη.

“Είναι μηδενιστικό. Και, ναι, υπάρχει ένα κομμάτι του εαυτού μου που θέλει πολύ να προχωρήσει και ίσως να κάνει κάτι, ξέρετε, όχι τόσο ζοφερό”.

Η κυκλοφορία του Oppenheimer θα περιλαμβάνει πάνω από 3 ώρες παρασκηνιακού υλικού και η ταινία έγινε η πιο επιτυχημένη εμπορικά βιογραφική ταινία όλων των εποχών, με εισπράξεις άνω των $950 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως.

Αναμένεται να είναι υποψήφια για πολλές κατηγορίες στα Βραβεία Όσκαρ του 2024 και το all-star cast της περιλαμβάνει ονόματα όπως: Cillian Murphy, Emily Blunt, Florence Pugh, Robert Downey Jr., Matt Damon, Rami Malek, Benny Safdie, Josh Hartnett, Gary Oldman, Dane DeHaan, Jack Quaid, Gustaf Skarsgard, Matthew Modine και άλλους.

δειτε ακομα

δειτε ακομα