Ο Martin Scorsese ετοιμάζει μια νέα ταινία για τον Ιησού

Ο θρυλικός σκηνοθέτης Martin Scorsese, ο οποίος αναμένεται τον Οκτώβριο να παρουσιάσει την ταινία του Killers of the Flower Moon, ετοιμάζεται για ένα νέο project. Σύμφωνα με δημοσίευμα στο Variety, ο Scorsese πρόκειται να ετοιμάσει μια νέα ταινία για τον Ιησού.

Ο σκηνοθέτης βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην Ιταλία, και είχε μια συνάντηση με τον Πάπα Φραγκίσκο μετά την προβολή της ταινίας του στις Κάννες. Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο Scorsese ανακοίνωσε ότι ετοιμάζει μια νέα ταινία για τον Ιησού.

“Απάντησα στην έκκληση του Πάπα προς τους καλλιτέχνες με τον μόνο τρόπο που ξέρω: με το να φανταστώ και να γράψω ένα σενάριο για μια ταινία για τον Ιησού. Και πρόκειται να αρχίσω να το κάνω”, δήλωσε ο Scorsese κατά τη διάρκεια μιας συζήτησης στο Βατικανό.

Η ταινία του Scorsese για τον Ιησού ενδέχεται να είναι ο επόμενος σταθμός μετά το Killers of the Flower Moon. Ο σκηνοθέτης παρακολούθησε μια συζήτηση στο Βατικανό με τίτλο “The Global Aesthetics of the Catholic Imagination” μαζί με τη σύζυγό του, Helen Morris.

Δεν υπάρχουν περαιτέρω λεπτομέρειες για το επερχόμενο έργο του Scorsese. Η προσεχής ταινία του Killers of the Flower Moon θα κυκλοφορήσει στις 20 Οκτωβρίου στους κινηματογράφους και μέσω της υπηρεσίας streaming Apple TV Plus.

δειτε ακομα