Ο Mark Wahlberg σχεδιάζει να αποσυρθεί από τον χώρο του Χόλιγουντ

Ο Mark Wahlberg ανακοίνωσε ότι είναι κοντά στην αποχώρησή του από τον κόσμο του Χόλιγουντ σε μια νέα συνέντευξη προς το Cigar Aficionado.

Στη συνέντευξη αυτή, ο Wahlberg δήλωσε ότι για το υπόλοιπο της καριέρας του προτιμά να εργάζεται πίσω από τις κάμερες. “Είμαι απασχολημένος περισσότερο από ποτέ. Ορισμένες επιχειρήσεις τις χτίζεις, τις παραχωρείς σε άλλους ή απλά αποχωρείς. Ελπίζω να δουν οι παιδιά μου τα ενδιαφέροντά τους, αλλά δεν νομίζω ότι θα είμαι σε ταινίες με τον ρυθμό που είμαι τώρα. Αυτό είναι το μόνο σίγουρο, επειδή αυτή είναι η πιο προκλητική πτυχή”, ανέφερε ο 52χρονος ηθοποιός.

Αυτή η ανακοίνωση του Wahlberg έρχεται την ίδια περίοδο που, σύμφωνα με την εφημερίδα NY Post, μετακόμισε με την οικογένειά του από το Los Angeles στο Las Vegas.

Οι πιο πρόσφατες ταινίες με τη συμμετοχή του Mark Wahlberg είναι το Uncharted με τον Tom Holland το 2022, αλλά και η κωμική ταινία Me Time του Netflix με τον Kevin Hart.

Ο 52χρονος ηθοποιός, γνωστός για τις ταινίες Ted, Pain & Gain, Transformers 4: Age of Extinction και The Departed, είναι μόνο ένας από τους πολλούς γνωστούς αστέρες του Χόλιγουντ που σκέφτονται να αποσυρθούν από την υποκριτική, όπως ο Bryan Cranston, ο Chris Hemsworth και πρόσφατα ο Chris Evans.

δειτε ακομα