Ο Joaquin Phoenix προειδοποιεί να μην καταναλώσετε μαγικά μανιτάρια πριν πάτε να δείτε την νέα του ταινία, Beau is Afraid

Ο βραβευμένος με Όσκαρ, Joaquin Phoenix προειδοποιεί όσους σκοπεύουν να παρακολουθήσουν τη νέα του ταινία µε τίτλο “Beau is Afraid”. Σε μια πρόσφατη συνέντευξή του στο Fandango, ο ηθοποιός αποτρέπει την κατανάλωση μαγικών μανιταριών προτού δουν την ταινία, υποδηλώνοντας πως κάτι πολύ «τρελό» μπορεί να συμβεί.

Στην ίδια συνέντευξη, ο Phoenix αναφέρεται στην πρώτη φορά που είδε την ταινία “Beau is Afraid” και πώς τον συγκίνησε το σύνολο της κινηματογραφικής εμπειρίας. H “Beau is Afraid” είναι μια νέα ταινία του σκηνοθέτη Ari Aster (Midsommar) και αποτελείται από μια ακολουθία από μυστηριώδεις και τρομακτικές σκηνές που εστιάζουν στα διάφορα φόβους του πρωταγωνιστή της, του Μπο, όπου υποδύεται ο ίδιος ο Phoenix.

Η ταινία θα έχει πρεμιέρα στις 27 Απριλίου στους ελληνικούς κινηματογράφους και παραβρεθείτε προσεκτικά στις προειδοποιητικές ενέργειες του ηθοποιού πριν την παρακολουθήσετε.

δειτε ακομα