Ο Jason Blum δεν αποκλείει το ενδεχόμενο crossover μεταξύ Insidious και Sinister

Η γνωστή παραγωγή Blumhouse έχει δημιουργήσει πολλές επιτυχημένες σειρές τρόμου, όπως το The Conjuring, το Insidious και το Sinister. Ο νέος κινηματογραφικός τίτλος του Insidious με τίτλο Insidious: The Red Door αναμένεται να κυκλοφορήσει τον ερχόμενο Ιούλιο, αλλά η σκέψη για ένα crossover φαίνεται εξίσου συναρπαστική.

Στο παρελθόν έχουμε δει τον συνδυασμό διαφορετικών κόσμων ταινιών, όπως το Freddy vs Jason και ο κόσμος του Alien με τον Predator. Ο διάσημος παραγωγός Jason Blum, σε μια πρόσφατη συνέντευξη του, αναγνωρίζει ότι έχει σκεφτεί διάφορα crossovers.

Συγκεκριμένα, φαίνεται να σκέφτεται ένα crossover ανάμεσα στο Sinister και στο Insidious και πιστεύει ότι οι δύο ιστορίες ταιριάζουν τέλεια μαζί. Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει ο Jason Blum είναι να βρεθεί μια ιστορία που θα δικαιολογήσει ένα τέτοιο crossover.

Νομίζω ότι θα ήταν διασκεδαστικό να γίνει, αλλά πρέπει να βρούμε τη σωστή ιστορία. Σκεφτήκαμε λίγο το θέμα, αλλά δεν βρήκαμε κάτι ενδιαφέρον. Δεν ήθελα να κάνω μια ταινία μόνο για το crossover. Ήθελα να κάνω μια πραγματικά καλή ταινία. Δεν είχαμε κάποια εκπληκτική ιδέα, αλλά είμαι ανοιχτός…

Φαίνεται ότι ο Blum και η ομάδα του είχαν κάποια σκέψη για το crossover, αλλά δεν βρήκαν την κατάλληλη ιστορία να περάσουν. Ωστόσο, το ενδεχόμενο παραμένει ανοιχτό και ίσως στο μέλλον να δούμε ένα crossover ανάμεσα στο Sinister και στο Insidious.

Η σύνοψη της ταινίας Insidious: The Red Door λέει:

O Josh Lambert (Wilson) κατευθύνεται ανατολικά για να στείλει τον γιο του, τον Dalton (Simpkins), σε ένα όμορφο πανεπιστήμιο γεμάτο κισσούς. Ωστόσο, το όνειρο του Dalton για το κολέγιο γίνεται εφιάλτης όταν οι δαίμονες του παρελθόντος επιστρέφουν ξαφνικά για να τον βασανίσουν και τον ίδιο και τον πατέρα του.

Το Insidious: The Red Door θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 7 Ιουλίου.

δειτε ακομα

δειτε ακομα