Πώς ο Christopher Nolan έπεισε τους παραγωγούς να προσλάβουν τον Cillian Murphy ως Scarecrow στο Batman: Begins

Η φιλία και η συνεργασία του Cillian Murphy και του Christopher Nolan χρονολογείται πλέον σχεδόν 20 χρόνια. Όταν η Warner Bros. προετοιμαζόταν για το “Batman Begins”, ο Murphy είχε υποβάλει αίτηση να γίνει ο επόμενος Bruce Wayne. Παρόλα αυτά, ο Christian Bale κέρδισε το ρόλο. Τώρα, οι δυο τους εργάζονται ξανά μαζί στην ταινία Oppenheimer με τον Murphy να υποδύεται τον Robert J. Oppenheimer.

Σε μια πρόσφατη συνέντευξη στο Entertainment Weekly, ο Nolan αποκάλυψε ότι πίεσε τους παραγωγούς να προσλάβουν τον Murphy στο Batman: Begins. Για να κάνει αυτό, ο σκηνοθέτης ετοίμασε ένα δοκιμαστικό με τον Murphy να υποδύεται τον Scarecrow. “Κάναμε αυτά τα δοκιμαστικά πολύ περίτεχνα, σε φιλμ 35mm, έχοντας ένα μικρό σκηνικό. Υπήρχε μια ηλεκτρισμένη ατμόσφαιρα στο συνεργείο όταν άρχισες να παίζεις”, είπε ο Nolan στον Murphy.

Ο Murphy έπαιξε τον Scarecrow και στις δύο ταινίες του Dark Knight και ξανασυνεργάστηκε με τον Nolan στις ταινίες Inception και Dunkirk. Η Oppenheimer θα κάνει πρεμιέρα παγκοσμίως στις 21 Ιουλίου, ενώ στην Ελλάδα θα προβληθεί στις 24 Αυγούστου.

δειτε ακομα

δειτε ακομα