Ο Christopher Nolan αναδείχθηκε ως ο καλύτερος σκηνοθέτης των τελευταίων 25 ετών σε ψηφοφορία

Ο Κρίστοφερ Νόλαν αναγνωρίστηκε ως ένας από τους καλύτερους σκηνοθέτες στην ψηφοφορία του Rotten Tomatoes. Ανάμεσα σε 64 άλλους σκηνοθέτες, ο Νόλαν ξεχώρισε για τα έργα του, όπως τα Inception, Interstellar και Oppenheimer. Παρά τον ανταγωνισμό από τους άλλους δημιουργούς, ο Νόλαν κατάφερε να κερδίσει την ψηφοφορία και να αναδειχθεί ως ο καλύτερος σκηνοθέτης της τελευταίας 25ετίας. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι Γιώργος Λάνθιμος, Denis Villeneuve και Bong Joon-ho βρέθηκαν επίσης ψηλά στη λίστα.

Η τελευταία ταινία του Νόλαν, Oppenheimer, έχει ήδη κερδίσει το ενδιαφέρον του κοινού και αναμένεται να συγκεντρώσει πολλές υποψηφιότητες στα επόμενα βραβεία Oscars. Η ταινία έχει εξαιρετικό καστ, περιλαμβάνοντας ονόματα όπως Cillian Murphy, Emily Blunt, Florence Pugh και Robert Downey Jr. Με εντυπωσιακά εισπράξεις παγκοσμίως, η Oppenheimer αποδεικνύει για ακόμη μία φορά το ταλέντο του Νόλαν στην κινηματογραφία.

Oppenheimer: Η θυσία του Christopher Nolan για το budget της ταινίας

Η Oppenheimer, η νέα ταινία του Christopher Nolan, έχει κερδίσει το κοινό με τις εξαιρετικές εισπράξεις της. Ως μία από τις πέντε πιο επιτυχημένες εμπορικά R-rated ταινίες, η Oppenheimer αφηγείται την ιστορία ενός ανθρώπου που ρισκάρει να καταστρέψει τον κόσμο για να τον σώσει. Με ένα εντυπωσιακό cast και μία συναρπαστική πλοκή, η ταινία συνεχίζει να προβάλλεται στους ελληνικούς κινηματογράφους.

δειτε ακομα