Ο Chris Hemsworth δήλωσε πως “κρίντζαρε“ με το Thor: Love & Thunder

Ο ηθοποιός Chris Hemsworth μίλησε για τις κριτικές που δέχτηκε η τελευταία ταινία του στο MCU, Thor: Love & Thunder, από θεατές και fans της Marvel. Κατά τη διάρκεια συνέντευξής του στο GQ, ο Hemsworth αναγνώρισε ότι η ταινία είχε πολλά ατοπήματα και “ήταν πολύ χαζή” σε κάποια σημεία, αλλά εξέφρασε και την αγάπη και την πάθησή του για τη σειρά ταινιών. Τονίζοντας ότι είναι δύσκολο να είσαι στο επίκεντρο του κόσμου και να έχεις μια αληθινή προοπτική του τι συμβαίνει, ανέφερε πως δεν έχει ακόμα υπογράψει για μελλοντικές συμμετοχές στο MCU.

Επιπλέον, κάνοντας αναφορά στα σχόλια που άκουσε από τους φίλους του γιου του σχετικά με τη σκηνοθεσία του Taika Waititi, ο ηθοποιός δήλωσε ότι “κρίντζαρε” και γελούσε με αυτά τα σχόλια. Παρόλο που αναγνώρισε τα ατοπήματα της ταινίας, δεν απέρριψε τη δυνατότητα συμμετοχής σε μελλοντικά επεισόδια του MCU.

Ο Hemsworth είχε επίσης αναφερθεί σε προηγούμενη συνέντευξή του στο ενδεχόμενο μιας πιθανής πέμπτης ταινίας Thor, αλλά δεν επιβεβαίωσε κάτι για το μέλλον του στη σειρά ταινιών. Το Thor: Love & Thunder έκανε καλή επιτυχία στο box office και είναι διαθέσιμο στους θεατές μέσω της ταινιοθήκης του Disney Plus.

δειτε ακομα