Ο Arnold Schwarzenegger θα εργαστεί στο Netflix ως “Chief Action Officer”

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ βρήκε μια νέα δουλειά στο Netflix. Στον υψηλόβαθμο ρόλο του “Chief Action Officer”, θα είναι υπεύθυνος για τη δράση στις πρωτότυπες σειρές και ταινίες της πλατφόρμας streaming, με στόχο να φέρει “την καλύτερη δράση σε όλο τον πλανήτη” και μόνο για τους συνδρομητές του Netflix. Στο σχετικό βίντεο αποκαλύπτεται ότι το οδηγούσε ο ίδιος ένα άρμα μάχης M47 και τσαλαπατάει μια Mercedes, ενώ παρουσιάζονται και πολλές από τις αναμενόμενες ταινίες όπως η Extraction 2, η Heart of Stone, αλλά και η τρίτη σεζόν του The Witcher με τον Henry Cavill.

Η νέα σειρά “FUBAR” με πρωταγωνιστές τους Monica Barbaro, Jay Baruchel, Fortune Feimster, Milan Carter, Travis Van Winkle, Gabriel Luna, Andy Buckley, Aparna Brielle, Barbara Eve Harris και Fabiana Udenio που περιγράφεται ως μια δραματική σειρά μυστικών πρακτόρων της CIA, θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 25 Μαΐου.

Αν και η δουλειά του στην πλατφόρμα streaming θα είναι να αναπτύξει action σειρές και ταινίες, ο Schwarzenegger εξακολουθεί να επιστρέφει στον χώρο του θεάματος, έχοντας υπογράψει σε διάφορα project όπως το sequel του “Twins”, το “Kung Fury 2”, και το “The Legend Of Conan”, στα οποία θα επιστρέψει στον ρόλο του “Conan”.

δειτε ακομα

δειτε ακομα