Ο Arnold Schwarzenegger μιλά για μια νέα ταινία Conan the Barbarian

Το franchise Conan the Barbarian (Κόναν ο Βάρβαρος) θα μπορούσε να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη σύντομα, σύμφωνα με τον Arnold Schwarzenegger. Ο ηθοποιός, που έχει εμφανιστεί στην ταινία του 1982 και στο sequel του, Conan the Destroyer, αποκάλυψε ότι υπάρχει ένα υποτιθέμενο νέο Conan στα σκαριά σε συνέντευξή του στο The Hollywood Reporter.

Ο Schwarzenegger αποκάλυψε ότι η συζήτηση για μια νέα ταινία Conan έχει συνεχιστεί εδώ και πολλά χρόνια. Ωστόσο, τα δικαιώματα δεν βρίσκονται στα χέρια του εδώ και καιρό, απασχολώντας τον δικαιολάτρη των κλασικών action movies. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά, το μόνο σίγουρο είναι ότι δε θα απορρίψει την ιδέα μιας νέας ταινίας ή τη δημιουργίας ενός franchise, αν επιστρατευτεί κατάλληλος σκηνοθέτης και έχει διαθέσιμα τα αναγκαία δικαιώματα.

Η ταινία Conan the Barbarian κυκλοφόρησε το 1982 σε σενάριο και σκηνοθεσία John Milius καταφέρνοντας να φτάσει τα 68 εκατομμύρια δολάρια σε έσοδα παγκοσμίως.

Εκτός από αυτό το franchise, ο Schwarzenegger ετοιμάζει ένα νέο project για την streaming υπηρεσία το οποίο ονομάζεται FUBAR, όπου θα υποδυθεί έναν πράκτορα της CIA και παράλληλα θα κρύβει την ταυτότητά του από την οικογένειά του. Επίσης, στις αρχές Ιουνίου θα κυκλοφορήσει ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή του.

δειτε ακομα

δειτε ακομα