Ο Άντι Σέρκις θα επέστρεφε στις νέες ταινίες Lord of the Rings αλλά με έναν όρο

Στην πρόσφατη συνέντευξή του στο The Hollywood Reporter, ο Άντι Σέρκις αποκάλυψε αν θα ενσαρκώσει ξανά τον Gollum στις νέες ταινίες του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών. Οι fans του Gollum είναι τυχεροί, καθώς ο Σέρκις δήλωσε ότι θα αναλάμβανε τον ρόλο στις νέες ταινίες, υπό την προϋπόθεση ότι θα έπαιζαν ξανά ο Πίτερ Τζάκσον και οι άλλοι συμπαραγωγοί τους.

Οι Peter Jackson, Fran Walsh και Philippa Boyens είναι η δεύτερη οικογένειά μου. Πέρασα τόσα χρόνια μαζί τους κάνοντας αυτές τις ταινίες. Λατρεύω την ευαισθησία και την άποψή τους. Πάνε τον κινηματογράφο σε άλλο επίπεδο. Τον ζεις και τον αναπνέεις. Ναι, αν ερχόταν κάποια ευκαιρία θα το έκανα.

Τον περασμένο Φεβρουάριο είχε γίνει γνωστό ότι η Warner Bros. και η New Line θα επέστρεφαν στον κόσμο του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών με νέες ταινίες αλλά οι αφεντικά τους δήλωσαν ότι δεν ήθελαν απλά να αναβιώσουν το έργο του Peter Jackson. Παραμένει άγνωστο αν οι νέες ταινίες θα επαναλαμβάνουν την αρχική ιστορία ή θα υπάρχει κάποιο spinoff εντός του σύμπαντος του LOTR.

Όπως και να έχει, οι fans μπορούν να ελπίζουν ότι η επιστροφή του Gollum από τον Άντι Σέρκις στην οθόνη θα είναι μια από τις ευχάριστες εκπλήξεις των νέων ταινιών του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών.

δειτε ακομα

δειτε ακομα