Ντιούν: Μέρος 2 – Το Ασύλληπτο Επίτευγμα του sequel πριν καν Κυκλοφορήσει!

Το Dune και η κινηματογραφική προσέγγιση του Ντενί Βιλνέβ επιστρέφουν με το sequel “Ντιούν: Μέρος 2“, το οποίο έχει όχι μόνο κερδίσει επαίνους από τα μέσα κριτικής, αλλά έχει καταφέρει να κατακτήσει κορυφαίες θέσεις σε βαθμολογίες πριν καν κυκλοφορήσει στις αίθουσες.

Το Dune Μέρος 2 έχει λάβει αποθεωτικές κριτικές από σχεδόν κάθε μέσο που είχε την ευκαιρία να το δει, κατακτώντας ένα ρεκόρ στο Rotten Tomatoes πριν από την επίσημη κυκλοφορία του, με ένα σκορ 97% μετά από 148 επιβεβαιωμένες κριτικές. Αναμένεται επίσης να κάνει αίσθηση και στις βαθμολογίες του κοινού. Η ταινία έχει ήδη κερδίσει την σφραγίδα “Φρέσκο/ Certified Fresh” και θεωρείται η υψηλότερα βαθμολογημένη ταινία όλων των εποχών στο Rotten Tomatoes, μέχρι στιγμής.

Επιπλέον, το Dune Μέρος 2 κατακτά κορυφαίες θέσεις και στο IMDb, με ένα εντυπωσιακό 9.4/10, ξεπερνώντας έναρξη κλασικές ταινίες όπως “The Shawshank Redemption” και “The Godfather”.

Ο Ντενί Βιλνέβ φαίνεται να επιδεικνύει τις ικανότητές του στο Hollywood με ένα επικό, σκεπτικό και ψυχαγωγικό blockbuster film, αποδεικνύοντας τον εαυτό του ως έναν από τους σπουδαιότερους σκηνοθέτες της εποχής μας.

Η σύγκριση της ταινίας με τα “The Lord of the Rings: The Two Towers” και “Star Wars Episode V: The Empire Strikes Back” αποδεικνύει τη σπουδαιότητά της, με πολλούς να προβλέπουν πως θα καθορίσει το είδος της επιστημονικής φαντασίας για αρκετές δεκαετίες. Οι θεατές προτείνεται να απολαύσουν τη μαγεία της ταινίας στη μεγάλη οθόνη.

Το Dune: Μέρος 2, η οποία πλαισιώνεται από μια εντυπωσιακή καστ, θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 29 Φεβρουαρίου του 2024.

δειτε ακομα

δειτε ακομα