Νοσφεράτου: Ο Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον προστίθεται στο καστ της ανυπομονησίας περιμένοντας ταινίας.

Η παραγωγή της αναμενόμενης επανεκτέλεσης της κλασικής ταινίας τρόμου Nosferatu από τον Robert Eggers ξεκίνησε επίσημα και πρόσθεσε έναν ακόμη ηθοποιό υψηλού προφίλ στο καστ της ταινίας. Η Focus Features ανακοίνωσε ότι ο Aaron Taylor-Johnson θα συμμετάσχει στο έργο, μαζί με άλλα μεγάλα ονόματα όπως οι Bill Skarsgård, Nicholas Hoult, Lily-Rose Depp, Emma Corrin, Willem Dafoe, Simon McBurney και Ralph Ineson.

Η ταινία είναι ένα ριμέικ της εμβληματικής βωβής γερμανικής ταινίας του 1922 “Nosferatu: A Symphony of Horror”. Αποτελεί ένα από τα πιο επιδραστικά έργα τέχνης στον κόσμο του κινηματογράφου και του τρόμου, θέτοντας το πρότυπο για πολλά από τα βαμπιρικά τροπάρια που χρησιμοποιούνται σήμερα στον κινηματογράφο και την τηλεόραση. Η ταινία ανακοινώθηκε αρχικά το 2015.

Σύμφωνα με την επίσημη σύνοψη, η ταινία Nosferatu του Robert Eggers είναι μια γοτθική ιστορία εμμονής μεταξύ μιας στοιχειωμένης νεαρής γυναίκας στη Γερμανία του 19ου αιώνα και του αρχαίου βαμπίρ της Τρανσυλβανίας που την καταδιώκει, φέρνοντας μαζί του ανείπωτο τρόμο. Το καστ της ταινίας περιλαμβάνει τους Lily-Rose Depp, Bill Skarsgård, Nicholas Hoult, Willem Dafoe, Emma Corrin και Aaron Taylor-Johnson. Ο Taylor-Johnson θα συμμετάσχει στην ταινία για να ζωντανέψει ξανά αυτή την κλασική ιστορία. Η ταινία υπόσχεται να είναι μια στοιχειωτική και συναρπαστική απεικόνιση του θρύλου των βρικολάκων και οι οπαδοί του τρόμου και του κλασικού κινηματογράφου περιμένουν με ανυπομονησία την κυκλοφορία της.

δειτε ακομα