Δεν υπάρχει κακία: Καινούριο τρέιλερ από την ακατάλληλη κωμωδία της Jennifer Lawrence

Η No Hard Feelings είναι η νέα κωμική ταινία της Jennifer Lawrence και η Sony Pictures κυκλοφόρησε ένα νέο «Red band» τρέιλερ της. Η ταινία θα προβληθεί στους κινηματογράφους της Ελλάδας στις 22 Ιουνίου και βασίζεται σε μια αγγελία που αναρτήθηκε στο διαδίκτυο από γονείς που αναζητούσαν μια κοπέλα για το γιο τους. Το No Hard Feelings εμπνέεται από την αγγελία αυτή και υπόσχεται να σας κάνει να γελάσετε μέχρι δακρύων.

Η ταινία παίζει με το R-rated σύστημα, γεγονός που την καθιστά κατάλληλη μόνο για ανήλικους άνω των 17 ετών.

Η πλοκή του No Hard Feelings έχει ως εξής:

Η Maddie (Lawrence) θέλει απεγνωσμένα να μη χάσει το πατρικό της σπίτι. Επειδή όμως δεν έχει πολλές επιλογές, ανταποκρίνεται σε μια αγγελία που βρήκε στο διαδίκτυο. Οι υπερπροστατευτικοί γονείς αναζητούν κοπέλα για να «βγει ραντεβού» με τον εσωστραφή και ντροπαλό 19χρονο γιο τους, τον Percy, πριν φύγει για σπουδές. Με μεγάλη έκπληξη, η Maddie συνειδητοποιεί πως ο Percy δεν είναι ακριβώς όπως τον είχαν περιγράψει οι γονείς του.

Στην ταινία εμφανίζονται επίσης και οι: Andrew Barth Feldman, Natalie Morales, Matthew Broderick, Laura Benanti, Ebon Moss-Bachrach και Scott MacArthur. Τη σκηνοθεσία ανέλαβε ο Gene Stupnitsky, ο οποίος έχει κάνει γνωστό το όνομά του με τις συνεισφορές του σε κωμικές σειρές όπως το The Office. Εκείνος συνέβαλε στο σενάριο μαζί με τον John Phillips (Dirty Grandpa).

Απολαύστε το καινούριο τρέιλερ της ταινίας παρακάτω:

δειτε ακομα