Νέο Superman: Αποκαλύπτεται η Στολή και Αλλάζει η Ονομασία της Ταινίας

Ξεκίνησαν τα γυρίσματα της νέας ταινίας του Superman και μας δίνεται η πρώτη ματιά σε ένα μέρος της στολής του χαρακτήρα! Η παραγωγή ξεκίνησε ενώ ο James Gunn αποκάλυψε μέσω social media πως ο επίσημος τίτλος της ταινίας άλλαξε. Έτσι, αντί για “Superman: Legacy”, θα ονομάζεται απλά “Superman”. Αυτή είναι η πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια που θα έχουμε μία ταινία με τον χαρακτήρα να ονομάζεται απλώς “Superman”, όπως το 1978.

Μαζί με τα νέα για την ταινία και τον νέο τίτλο, ο James Gunn δημοσίευσε μια εικόνα που αποκαλύπτει το “S” γράμμα από τη νέα στολή του David Corenswet. Επισήμανε ότι οι γυρισμοί ξεκινούν στις 29 Φεβρουαρίου, τα γενέθλια του Superman.

Ο David Corenswet θα υποδυθεί τον Superman, η Rachel Brosnahan τη Lois Lane, ενώ ο Nicholas Hoult θα είναι ο Lex Luthor. Στο καστ συμπεριλαμβάνονται επίσης οι Skylder Gisondo (Jimmy Olsen), Anthony Carrigan (Metamorpho), Nathan Fillion (Guy Gardner), Isabela Merced (Hawkgirl), Edi Gathegi (Mister Terrific), Terence Rosemore (Otis) και Maria Gabriela de Faria (Engineer). Το νέο Superman αποτελεί την επιστροφή του χαρακτήρα μετά από σχεδόν μία δεκαετία, ανήκοντας στο νέο σύμπαν που θα αποτελείται από διάφορα chapters με σειρές, ταινίες και παιχνίδια. Η πρεμιέρα του Superman είναι προγραμματισμένη για τις 11 Ιουλίου 2025.

δειτε ακομα

δειτε ακομα