Νέα ταινία με την Julia Garner του Ozark εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα (ΒΙΝΤΕΟ)

Ένα επίσημο τρέιλερ για την νέα ταινία The Royal Hotel κυκλοφόρησε από την Hanway Films. Η ταινία, που είναι σε σκηνοθεσία της Kitty Green, υπόσχεται να σας ενθουσιάσει με τον ιδιαίτερο στιλ της.

Το The Royal Hotel είναι η νέα ταινία από την σεναριογράφο και σκηνοθέτη του The Assistant, Kitty Green, και έχει στο καστ τη Julia Garner (Ozark, The Assistant) και τη Jessica Henwick (Game of Thrones, A Knives Out Mystery: Glass Onion), καθώς επίσης και τους Herbert Nordrum, Dylan River, Bree Bain, Hugo Weaving και Ursula Yovich.

Η ταινία είναι εμπνευσμένη από αληθινά γεγονότα και αφηγείται την ιστορία των κολλητών φίλων Χάνα και Λιβ, που ταξιδεύουν στην Αυστραλία και παίρνουν προσωρινή δουλειά στο μπαρ του ξενοδοχείου The Royal Hotel, σε μια απομονωμένη πόλη. Όταν όμως οι θαμώνες ξεπερνούν τα όρια με τα αστεία και την συμπεριφορά τους, οι δύο κοπέλες βρίσκονται εγκλωβισμένες σε μια ανησυχητική κατάσταση που ξεφεύγει από τον έλεγχό τους.

Αν και η ταινία έχει στοιχεία θρίλερ και γουέστερν, δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αμιγώς ταινία είδους. Όπως αναφέρει και ο Hugo Weaving, “Μοιάζει σε ένα βαθμό με εφιάλτη και έχει στοιχεία τρόμου, αλλά δεν το κατατάσσω ως ταινία είδους”. Το The Royal Hotel είναι μια ιστορία που μπορεί να μιλήσει διεθνώς και αναμένεται να προσφέρει διάφορες αντιδράσεις από το κοινό.

Η ταινία The Royal Hotel θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους της Ελλάδας την 9η Νοεμβρίου.

δειτε ακομα

δειτε ακομα