Με λίγο έλειψε να μη δούμε ποτέ το Deadpool 3 – Η αποκάλυψη από τον Ryan Reynolds

Πόσο παράξενο ακούγεται ότι η κυκλοφορία ενός mega-blockbuster σαν το Deadpool 3 ήταν στο στόχαστρο; Και όμως, έξι χρόνια μετά το Deadpool 2, το όνειρο της επιστροφής του Deadpool και Wolverine με τους αγαπημένους μας Ryan Reynolds και Hugh Jackman στους ρόλους τους κινδύνευε να μην πραγματοποιηθεί. Αυτή την αποκάλυψη έκαναν οι ηθοποιοί οι ίδιοι σε μια συνέντευξη στο περιοδικό Vanity Fair.

Στο ειδικό αφιέρωμα του Vanity Fair, οι κύριοι πρωταγωνιστές της μεγάλης ταινίας του 2024, δηλαδή ο Levy, ο Reynolds και ο Jackman, αποκάλυψαν τα πάντα. Ο Jackman εξομοίως με τον Reynolds, αποκάλυψε ότι υπήρχε ένας λόγος που πέρασαν έξι χρόνια από την τελευταία ταινία του Deadpool. 

Εκείνη την στιγμή έρχεται στο φως η ιστορία που σχεδόν οδήγησε στην ακύρωση του Deadpool & Wolverine, με το cast να αντιμετωπίζει δυσκολίες στη δημιουργία μιας νέας ιστορίας που θα ανταποκρινόταν στις προσδοκίες. Ο Levy ανέφερε ότι είχαν φτάσει στα άκρα και ότι σκέφτηκαν ακόμη και να εγκαταλείψουν το εγχείρημα.

“Πραγματικά αγωνιστήκαμε για να βρούμε μια πρωτότυπη ιστορία που να ξεχωρίζει από τις άλλες δύο ταινίες Deadpool. Ήθελαν να ταιριάζει με την αισθητική του MCU, παραμένοντας όμως πιστή στην ρεαλιστική αντίληψη του franchise υπερηρώων. Υπήρχαν πολλές προσπάθειες, αλλά τίποτα δεν φαινόταν να δουλεύει όπως θέλαμε. Ήταν στιγμές που σκεφτήκαμε ότι θα παρατήσουμε όλα,” είπε.

ywAAAAAAQABAAACAUwAOw==

ywAAAAAAQABAAACAUwAOw==

Όμως, στο τέλος όλα διορθώθηκαν όταν ο Hugh Jackman αποφάσισε να επιστρέψει ως Wolverine, παρά την αρχική του απόφαση να αποσυρθεί οριστικά. Όλοι προσπάθησαν να συνδυάσουν την αφήγηση του Logan με νέες ιδέες για να μην χάσουν τη μαγεία. Όπως ανέφερε ο Reynolds: 

“Αρχικά, είχαμε μια αόριστη ιδέα για το πώς να ενσωματώσουμε τον Wolverine χωρίς να επηρεάσουμε τον Logan και την κληρονομιά του. Ταλαντεύαμε ανάμεσα στο να είναι ενδιαφέρουσα αλλά και σεβαστή προς τον χαρακτήρα του Wolverine. Γι’ αυτό ήμασταν ανήσυχοι, αλλά τελικά καταφέραμε να βρούμε τον κατάλληλο τρόπο για να ολοκληρωθεί αυτή η εξέλιξη,” εξήγησε.

ywAAAAAAQABAAACAUwAOw==

ywAAAAAAQABAAACAUwAOw==

Σε μια άλλη συνέντευξη, ο σκηνοθέτης του Deadpool & Wolverine σχολίασε για πρώτη φορά την πιθανή σκηνοθεσία του Deadpool 4.

Ο Shawn Levy των Free Guy, The Adam Project και Stranger Things ανέλαβε την καθοδήγηση της ταινίας, ενώ το σενάριο υπογράφουν οι Paul Wernick, Rhett Reese και Zeb Wells. Ολόκληρη η ομάδα που αγαπήσαμε από τις προηγούμενες ταινίες του Deadpool θα είναι εκεί, με τους: Morena Baccarin, Stefan Kapicic (Colossus), Shioli Kutsuna και Brianna Hildebrand ως Vanessa, Yukio και Negasonic Teenage Warhead, Karan Soni και Leslie Uggams ως Dopinder και Blind Al, και ο Rob Delaney ως Peter.

Η ταινία “Deadpool & Wolverine” θα κάνει πρεμιέρα στις ελληνικές αίθουσες στις 24 Ιουλίου του 2024.

δειτε ακομα

δειτε ακομα