Μάθαμε πότε θα δούμε το trailer της νέας F1 ταινίας με τον Brad Pitt

Η Apple ολοκλήρωσε την παραγωγή της ταινίας Formula 1 με τον Brad Pitt και ετοιμάζεται να την προωθήσει δυναμικά. Αποφάσισε να την ονομάσει απλά… “F1“, με το λογότυπο της δημοφιλούς αθλητικής κατηγορίας.

Η Apple αποκάλυψε την πρώτη αφίσα της ταινίας, παρουσιάζοντας τον χαρακτήρα που υποδύεται ο Pitt και το επίσημο ημερολόγιο προβολής στις αίθουσες, το οποίο έχει οριστεί για το καλοκαίρι του 2025.

Το teaser trailer της ταινίας θα κυκλοφορήσει την Κυριακή κατά τη διάρκεια του Formula 1 British Grand Prix, όπως ανακοίνωσε η Apple.

Στο cast συναντάμε επίσης τους Damson Idris, Javier Bardem, Kerry Condon, Tobias Menzies, και Callie Cooke.

ywAAAAAAQABAAACAUwAOw==

Ένα έργο $300 εκατ.

Η ταινία ανήκει στο είδος του αθλητικού δράματος και θυμίζει το φιλμ “Rush” του Ron Howard. Η σκηνοθεσία ανήκει στον Joseph Kosinski του Top Gun: Maverick, με προϋπολογισμό που ξεπερνά τα $300 εκατομμύρια.

O Pitt εκπαιδεύτηκε ως F1 οδηγός για μήνες και οδήγησε ο ίδιος το αυτοκίνητό του στην ταινία, το οποίο είναι μια τροποποιημένη έκδοση F2 για να μοιάζει με F1. Επίσης, έχει επισκεφθεί την πίστα του Silverstone τις τελευταίες μέρες για τα γυρίσματα.

ywAAAAAAQABAAACAUwAOw==

Πρόκειται για την πρώτη φορά που μια ταινία γύρω από τη Formula 1 γυρίζεται κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν. Αναμένονται εμφανίσεις σε guest ρόλους από άλλους οδηγούς της F1, όπως ο Lewis Hamilton και ο Max Verstappen. Η μουσική επένδυση ανήκει στον Hans Zimmer.

Σύμφωνα με την αποκλειστική συνέντευξη του στο Sky Sports, ο Brad Pitt θα υποδυθεί τον Sonny Hayes, έναν πρώην οδηγό της F1 που επιστρέφει στη δράση ως μέντορας νεαρού πιλότου.

ywAAAAAAQABAAACAUwAOw==

 

Η ταινία F1 αναμένεται να προβληθεί το καλοκαίρι του 2025, αν και προγραμματικά ήταν προγραμματισμένη για τις 27 Ιουνίου 2025.

δειτε ακομα

δειτε ακομα