Κυκλοφόρησε το νέο trailer του Kingdom of the Planet of the Apes

Η 20th Century Fox ανέβασε το νέο trailer της νέας ταινίας Kingdom of the Planet of the Apes. Το trailer είναι εντυπωσιακό και υπόσχεται μια συναρπαστική πλοκή. Η ταινία κυκλοφορεί στις αίθουσες τον Μάιο και αναμένεται να είναι μια μεγάλη επιτυχία.

Στο νέο Kingdom of the Planet of the Apes, η ιστορία εξελίσσεται μετά τον θάνατο του Caesar, που υποδυόταν ο Andy Serkis. Η ταινία υπόσχεται μια νέα αρχή για το franchise, με τους πίθηκους να κυριαρχούν στον πλανήτη και τους ανθρώπους να ζουν υπό την επήρειά τους.

Το trailer παρουσιάζει εντυπωσιακά σκηνικά και την υψηλή ποιότητα εφέ που αναμένεται να εντυπωσιάσουν το κοινό. Επιπλέον, η ταινία θα προβληθεί και σε IMAX οθόνες για μια ακόμα καλύτερη εμπειρία.

Στη σκηνοθεσία του Wes Ball, το Kingdom of the Planet of the Apes υπόσχεται μια συναρπαστική περιπέτεια με ήρωα τον Cornelius, γιο του Ceasar, που θα αλλάξει το μέλλον τόσο των πιθήκων όσο και των ανθρώπων. Η ταινία φιλοξενεί επίσης μια λαμπρή καστ με ονόματα όπως η Freya Allan, ο Owen Teague, ο Kevin Durand και πολλούς άλλους.

Το Kingdom of the Planet of the Apes κάνει πρεμιέρα στις αίθουσες στις 10 Μαΐου. Δείτε το trailer στον παρακάτω player και ετοιμαστείτε για μια αξέχαστη περιπέτεια!

δειτε ακομα

δειτε ακομα